Prijava
   

Zloupotreba gitare od strane narodnjackih pevaca

To je kada Sejo Kalac,Dzenan Loncarevic i slicni "pevaci",upotrebe gitaru da bi se slikali sa njom,takodje i kada Futa ubaci metal rifove u najodvratnije i najprizemnije pesme Mire Skoric!
Slikanje sa gitarom bi trebalo da im donese dozu urbanosti,da pokaze kako oni nisu seljaci ,vec rokeri u dusi ....

Svakom ljubitelju i postovacu rok muzike u Beogradu,trenutno se okrece zeludac kada vidi plakat Dzenana Loncarevica,na kome se folira sa elektricnom gitarom u rukama!

Komentari

Brate, opet je to stvar ukusa...

Meni to vise lici na neukus.Kao kada neko pukne gomilu para da kupi neko dobro i skupo odelo,u kojem se ne bi postideo da odes u bilo koju operu na ovome svetu i onda oko vrata stavis kao prst debelu kajlu....Gde god da se pojavis,svi ce znati o tebi dve stvari,a one su da imas love i da si seljacina!
+ za def.

Jao bruke i bendova iza tih folk pjevaca na spotovima sto nesto sviraju sa elektricnim gitarama,violinama i s cim vec ne a ovamo lupa neki obicn beat od semplova harmonike i jakog basa hahahah koje sranje vazda se nasmijem kad vidim te pacenike,bruka..

Jel vama neko treba da nacrta da je turbo-folk zauzeo primat na Srpskoj muzičkoj sceni, i pored svega toga vlada neopisiva "demokratija" među pripadnicima pomenutog pravca, da od sebe mogu da prave nakaze i idiote. Moram da skrenem pažnju da su jedino Crni Panteri do sada javno rekli da oni nisu pevači već zabavljači (cirkuzanti, lude i sl.) Daleko su oni od muzičara. Harmonikašima i violinistima svaka čast, kao i gitaristima u rok pravcu.

Ipak je radio presudni medij za ocenjivanje kvaliteta.

istina, zloupotreba ... a da li si ikad cuo Dzenana kako svira?

Ipak je radio presudni medij za ocenjivanje kvaliteta.
------------------------------------------------------------
Sa time bih mogao da se slozim...

Dzenan svira i peva?
Znaci tako se naziva ona neprijatna buka koju proizodi dok je na sceni?

ево ти убаци примере, ово је Сејо Калач, сасвим оправдано приказан као теле у Џет Сету:
http://i32.tinypic.com/vy4lzl.jpg

а ово су слике Аце Лукаса кога ниси навео... мада , у праву си, он се изјашњава као рокер, а не као народњак, о чему ли сам мислила :)))

http://www.zbrka.com/zanimljivosti-i-jet-set/images/aca-lukas-u-novoj-vezi-danijela-vranic-i-politicar.jpg

http://img368.rockyou.com/imagehost/10/10827/10827081/10827081_361587b01212000115_m.jpg

Dobro sad, papiruse... Dženan ume da peva, smao je problem u tome ŠTA peva.

A, verovatno ume da svira isto koliko i Lukas. :)

+ Zanimljivo. Moram priznati da nemam pojma ko je Dženan Lončarević. Možda zato što ne posjedujem TV prijemnik?

за Сеју ја знам :)))

али Џенан ми је непознаница :)))

TALENTOVANO GLUPI izadji na neku njegovu svirku pa ces videti da jedina osoba koja svira gitaru u bendu je on i to odlicno, pa ako je i ti sviras mozda i nacis nesto..!!!!

Caki,tebi izgleda treba ucitelj,jer ne umes da citas....nije poenta u svirci ,vec u zloupotrebi jednog divnog instrumenta.Dzenan i slicni su obicne dzukele,koje da znaju nesto potrudile bi se da smisle neku muziku vrednu spomena.Serem se na narodnu muziku,na modernu narodnu muziku,turbo folk,srpski ljigavi pop,crnogorski ,bosanski i hrvatski ljigavi pop...sve je to sranje i tu nema muzike vredne spomena!