Prijava

Што се тиче тог наплаћивања, слажем се.

Nad chatom bde neke cudne glave. Ali i to nije strasno, niko nas ne tera da komuniciramo sa tim cudnim glavama.

Sa ovim se slažem, a što se tiče plaćanja jbga nije obavezno, ali za održavanje sajta je potrebna lova.Mislim niko te ne tera.
A ako ti je toliko stalo da promeniš nadimak, uplati 200 kinti i završi sa tim.Sajt je postao komercijala i to je to.

Што се тиче тог наплаћивања, слажем се.

Ma ok je to sto ljudi hoce da zarade na svojoj ideji. Ja to postujem. ALI PROMENA NADIMKA? Ne zajebavaj me. Pa stvarno treba da si retardiran da toliko zelis da promenis nadimak, zar ne? :) Pusimd avidov jbt, stalo mi je do jedne pakle ;

Pakla 200 kinti?!Aj ne zezaj.Brate sačuvaj zdravlje na jedan dan i uplati ktitor, šta da ti kažem.

Где си Бушидо, сто година, јбт. Баш сам пре неки дан хтео да питам модове шта је било с тобом али нема више тема за тако нешто.

А слажем се мање-више са тим што си изнео. Шта ћеш, пичи даље...

Није обавезно платити, као што и није обавезно мењати надимак. 200 кинти месечно није много, уз то немаш рекламе, надимак можеш да мењаш колико 'оћеш, а имаш и још неке погодности.

Samhaine dobri, banovase me dusmani zauvek :)

Jebo mater, al mene je ovaj sajt još uvijek jedan od najjačih. Da je savršen, ne bi dolazio ođe.

Што се мене тиче, та опција није требала бити уврштена у повластице Ктитора. То је онако, банално. Сад, што се неки аутори зајебавају и мењају никове на дневној бази, то је друга ствар.

Meśo kakve trave ti pušiš svega ti?

"Nije obavezno platiti , kao sto i nije obavezno menjati nadimak"
Ovo prvo je stvar koju mozes da uradis jer dobijas "pogodnosti"
Ovo drugo je TVOJA LICNA stvar. Tu je razlika koja je velika

Што се мене тиче, та опција није требала бити уврштена у повластице Ктитора. То је онако, банално. Сад, што се неки аутори зајебавају и мењају никове на дневној бази, то је друга ствар.

Слажем се, ја сам ктитор налог (мислим да ми је ово четврти пут да га уплаћујем) искористио да променим свој ник који никад више нећу да мењам, али некима је баш кул да мењају никове сваки дан, као на јебеним каунтер страјк серверима.

Mesa je mesa ;) kvalitetan pojedinac. jedan od retkih

Peki, o tome ti pricam. Retardi ce vecinom zloupotrebiti te "povlastice". A kao i svuda, retardi su u vecini. Samim time dobijas lancanu reakciju koja sjebava ovaj sajt svakako

Јес' Пеки воли да ме цитира :)

Ма све ја то схватам, али не проваљујем зашто је тако тешко дати сајту 200 кинти, кад већ дајеш скоро једнако дуванској индустрији да Давидоф.

Јес' Пеки воли да ме цитира :)

Ко бре воли да те цитира? :Р

Па не постоји кретен који је то уплатио да би променио надимак. Мислим, постоји, али игнорисаћемо га.
Што се тиче овог пристрасног бановања само због супростављених мишљења, то стоји. Али, мораш узети у обзир да је ово другачији сајт и да није сајт са стриктним правилима. Не можеш допустити да се неко тамо иживљава над другима без разлога само зато што не псује по фамилији. Па је овде селективно бановање донекле и нормално, али неретко се модови просеравају и претерују са истим. А притом се баве демагогијом.

zato sto je pusnje potreba i navika..porok..nazovi kako hoces, a blejanje na netu razonoda u dokolici. kapiras razliku?