Али онај Бобанче је кнез, каже ако победимо у дербију доказаћемо да смо бољи од Партизана а њима нека титуле.
Kurac bi nas dobili da je Stanoje osto.Nadam se da neće da dovedu Tejga samo bacaju pare kad nećemo ništa uraditi u evropi dovoljno su para spičkali na ovog jevreja
Права циганска победа. Али, и то се рачуна. Било је утакмица кад смо ми вас исто вако јебали па не могу да се жалим. Гледао сам само прво полувреме, јер сам касније имао паметнија посла, али и то је било довољно да видим колико имамо технички супериорнији тим и функционално ретардираног тренера. Тог смрада што нам уништи игру којом је Станоје терао сузе на очи малим ганима пред спавање треба моткама протерати из Србије.
Још да додам - јбг мањине, крају се само једна ствар памти:
От'о Толе, От'о Толе и пету заредом,
годинама, годинама, спрдамо се с' бедом!
LuKaShh
NAPRED ODD GRENLAND-TROMSÖ DO 3+
Crno
Moram jedan seljački, čisto da se ispraznim. TRPAJ U CIGANJE!
YeahBatch
Kakva je to tuca bila?
YeahBatch
Sto bi reko Dusko Karleusa:
"JEBI GGOBAVE, JEBI GGOBAVE!"
bvdlga
Sto bi se reklo....trpaj jaja...
dusan1001
Kurac bi nas dobili da je Stanoje osto.Nadam se da neće da dovedu Tejga samo bacaju pare kad nećemo ništa uraditi u evropi dovoljno su para spičkali na ovog jevreja
Sympathy Chan
Siliši mujdrage
Blodr@yne
Najsladje se meće u devedeset trećem.
Џафтара
Смрдљива клинчадија која носи ножекање и само гледа неко срање да направи, а настрада човек ни крив ни дужан. Бејах у центру збивања, нажалост.
Sterija
Realno ono je bila golčina.
Kako se kolko sreće okreće, sećam se da nam je Moreira munuo pre nekoliko godina u 92. za 2:1 pa ste nas zezali.
A na jugu predizborna tišina..
dusan1001
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/grant-a-titula-77978.html
Hvali se titulom koju je stanoje osvojio jebem ti trenera
Obozavalac_fanova
Мореира нам га је мунуо у 96. за 1:1 :).
LuKaShh
Aj do sledećeg derbija...
Kifla i šećer
138. derbi, Raća sa Autokomande, zažmirio i opleo po lopti i prelomio titulu. To je to.
YeahBatch
To onda kad dva penala nisu svirana?
menijesamodosadno
Права циганска победа. Али, и то се рачуна. Било је утакмица кад смо ми вас исто вако јебали па не могу да се жалим. Гледао сам само прво полувреме, јер сам касније имао паметнија посла, али и то је било довољно да видим колико имамо технички супериорнији тим и функционално ретардираног тренера. Тог смрада што нам уништи игру којом је Станоје терао сузе на очи малим ганима пред спавање треба моткама протерати из Србије.
Још да додам - јбг мањине, крају се само једна ствар памти:
годинама, годинама, спрдамо се с' бедом!
Ајд живи били.
Шерлок
Микри™
Шерлок
Mikri , to je bila zabluda i nas i vas. Ja sam prvi YeahBatchu objasnio da to nije bila Američka zastava i ako je on veći cigan od pola vas na temi.
YeahBatch
Jebiga, bio sam pjan, pa mi mozak sporo radio.