Prijava

I ja brate grizem hemijske, naročito volim ovaj dio pri vrhu na čepu onaj dio. To otkinem pa grizem.
Nekad volim da izvadim ovaj dio kojim piše pa da palim plastiku od hemijske upalačem i gledam kao se polako topi i onda neki novi kul oblik dobija.

Dajem minuse na većinu popularnih i odabranih definicija i postera. Čudno je iz razloga kako neko ona smeća može da toleriše na naslovnoj strani, i još da plusira.

Moja devojka mi kaže da imam (po malo stravičnu) naviku da kad sam sam, i čekam nešto, šetam levo-desno, i tako plašim okolinu i pravim sebi prostora za više šetkanja...to ovako otprilike izgleda:

http://caccioppoli.com/Animated%20gifs/Cartoons/Felix/felix21.gif

све дугуљасте облике замишљам као цигару а онда сразмерно томе одређујем колики би филтер био на томе

морам да устанем из кревета на десну ногу

Kad idem bolnickim hodnikom gazim kao konj u sahu na slovo "Г"

Imas konjpulsivni poremećaj. I nesmiju te zvati Cika Bulja zbog toga.

ahahahaha konjpulsivni

Prolazio sam ispred bandera i iza drveća kad sam išao na ispit.

Ako ides ispod krivog drveta dobijes keca.

Линије прескакао давно, више не.
Постављам ствари паралелно са ивицама када ме не мрзи. Пре сам стално то радио, лењост победила.

Од онога што имам сада, нешто јесте ОЦД, нешто није:

1. Аларм навијам на број минута дељив са четири. И увек минимум четири аларма јер знам да ћу преспавати први. Мада и ово све ређе. ОЦД

2. Када излазим из куће, ху пута проверим је л' ми је искључен рачунар, или је макар на слип моду. ОЦД

3. Све новчанице које имам слажем исто, овако:
http://www.nbs.rs/export/pics/dinari/1000_lice.jpg
И увек их на исти начин стављам у новчаник. (навика, прегледније ми је тако)

4. Кад жваћем жваку, увек жваћем две (навика).

5. Када седнем у кафану, прво гледам има ли место код ћошка, ако нема, седам до зида. То не радим једино у кафанама и на местима где сам стандардан, јер тамо имам место које сматрам својим. :Д (волим да посматрам околину, ако нисам у углу, немам увид у све)

6. Након кењања се обавезно туширам. И након дркања такође. (није проблем јер не кењам у гостима, лоло)

7. Звучнике од музичког стуба, у колима или на ТВу, звук на компу увек појачавам или на број дељив са четири или на макс. (ОЦД)

8. На форумима и ФБу готово увек одвајам пасусе са два ентера. У Ворду никада и када видим да је неко тако радио документ, иде ми на курац. Не подносим лоше форматиран текст. (пошто сам радио милијарду пута прелом текста и припрему за штампу, ово је професионална деформација)

9. Када ископирам нечије белешке или било шта, не могу да учим одатле, него морам да гледам у сопствени рукопис. (ствар прегледности)

10. Када куцам, ако погрешим неко слово, никада не обришем до тог слова, него целу реч, па је напишем поново. (глупа навика)

11. Кад сам жедан, поред чесме попијем једну чашу, па поново наточим воду и понесем чашу са собом у собу, и онда ту чашу пијем лагано. (практичност услед лењости, знам да ће ми се припити вода ускоро поново)

12. У кафићу одлепљујем налепницу са пивских флаша, и то тако да нигде не остане ништа (што се залепљеног папира тиче), ако остане, гулим док не остане. (нервоза, пошто морам нешто да радим рукама)

13. По правилу шетам по кући док перем зубе (нервоза).

14. Креирам мишљење о особи на основу тога како се рукује (млитава рука ми аутоматски говори да је неко слина и јајара, ломљење руку да вришти да се докаже као зајебана глава).

15. Када пишем нешто личније, не неко срање на Вукајлији, прво што урадим је додељивање боја оном о чему планирам да пишем, а онда симболику и сва та срања везујем за те боје. Иако их најчешће ни не споменем у тексту (креативан процес, јбг, али је необичан). :Д

16. Када видим неку занимљиву особу на улици креирам њену животну причу (занимљиво ми јебига).

17. Пратим сенке људи који иду иза мене (параноја, лоло).

Ja pojacavam na parne brojeve samo, kontam da je to sica

Ja sam hodajući poremećaj.... samo toliko

Reme brste hshsbabava

trljam dlan o dlan kako bih ugrijao tijelo kad sjedam na hladnu wc šolju.

Režim kad sam nervozan i pokazujem zube, kao mlađi sam češće kretao zubima (da ujedem) nekoga ko me iznervira nego što sam kretao rukama i nogama na tog nekog.

хахаха, а чуш оног бају, требао му психић да му каже да има ОЦД. Једино што су њему сметња при свакодневном функционисању, али су сметња јер је сам дозволио да буду.

šta god da kažeš psihiću on samo prepiše lekove neke

Улица ми је мрачна и често жене иду саме. Деси се тако да идем иза њих и убрзам корак, а онда се оне поизнервирају и убрзају. Иначе сам ок у току дана

Мрзим кованице и приликом трансакција врло често их не прихватам као кусур, једино кад су ми баш потребне. Уосталом, не подносим пуне/тешке џепове па често и не носим новчаник кад излазим негде а нисам колима

ja volim kad izdrkam da ga obrišem o zavesu, kad sam je kupio bila je bela sad je žućkasto-kremaste boje