Prijava

A jebiga, ne lozim se na bad boy-eve, ja volim one pickastije malo. Ili one sa pickom, jos bolje. A hvala ti na milostivosti, dobar si ti covek.

Какав филм спомињете?

Жарко беше глумац пре него што постаде убица, контам да о томе причају.

Aj,dosta i jes bilo...eno neko mi parkirao na moje mjesto za kombajn,odoh da mu presudim tupom lopatom... ae pufnice,zdravo ostaj... i budi istrajna u borbi za ljuCka prava, svako dobro želim...

Žarko, stigla te je kletva kralja Zvonimira!

можете да га оправдавате или осуђујете. лично мислим да је то урадио због неке од ових ствари:

1. човек се уплашио јер је чуо за крвну освету. тамо у црној гори вам мафијаши убијају целу породицу уколико ви убијете неког њиховог члана. о томе се причало и на телевизији.

2. био је дрогиран. познато је да се славне личности дрогирају. не знам како је било 90-их али ако је могла да се боде соња савић, могао је и он.

3. урадио је то по наређењу државе или неке тајне организације. они су му после помогли да побегне у америку. то је врло вероватно јер ко покрива његов боравак тамо? не ради, не глуми, можда се и дрогира. како он све то плаћа?

уколико права истина лежи под 1 и 2 онда није проблем што је добио опроштај али ако је тачно ово под тачком 3, требало би га осудити и испитати ко га је финансирао.

сретен

Joooj, sto mi je poznat ovaj Sretenovic.

hahahhaahahaha,sreten bogotac

sreten raskrinkava

A jevreji?

sreten

Je l Sreten ima 3 A u svom imenu?

тадић као председник има право да донесе указ, то му је у опису посла, указ је донет након потврде из тужилаштва. да би донео указ тадић, адвокат жарков је морао да поднесе захтев. да би тај захтев дошао до тадића треба да прође комисију. та комисија се састаје у децембру и доноси препоруку која се шаље борхану. онда он даје коначну реч.

зашто му се приеначила птвобитна пресуда са четири и по у тринаест нико не зна. али се зато сви бусају и кажу како је крив. сви моралишу, а нико себе не ставља у ту ситуацију. чак су из црне горе рекли да одустају од даљег гоњења. донето помиловање и шта? зар стварно мислите да ће се вратити у србију после свега. све моралне громаде га осуђују. то што је јавна личност итекако утиче.

Реме pre par minut
Жарко беше глумац пре него што постаде убица, контам да о томе причају.

Спомињали су неки конкретан филм. Мрзи ме да копам сад. Aaaaa

Може бити. :) А рече и неко да га скида.
Него, никако да се докопам књиге, а баш ме заинтригирало. И онај Тадић што купи поене.

Mislim da je Sreten sve rekao.

Jadno preko svake mere. Da je barem napravljen privid "pravde" i DVOSTRUKI UBICA aboliran U GRUPI DRUGIH OSUDJENIKA, pa i da razumem. Ovako, nazvrljas jednu pateticnu knjigu, mediji odrade lobi, i eto tebi ekspresne abolicije, i to od drzave koja de facto nije ni nadlezna. Ali eto, zgodno, idu izbori, a svaki jeftin politicki poen je dragocen, posto onih "skupljih" maltene ni nema.

Iskreno, siste mi jajca kakav je umetnik bio Lausevic. Roman Polanski je guzio maloletnice, pa se bekstvom spasio zatvora, a tek za ovakva krivicna dela nema jebene abolicije! Ova odluka mi je po apsurdu jednaka onoj pevaljkinoj nanogici, ako ne i gora!!! Nanogica je samo odskrinula vrata ovakvim sramnim unizavanjima i prava i pravde.

Двоструки аршини у банана држави...

Јашта, што каже брат Џери. Један Роман Полански, вишеструки Оскаровац не мож да уђе у америку, јер је сексуално узнемиравао малолетнице. Један преЦедник Клинтон због мало пушенгије ишао на суд, и осуђен, додуше новчано. Један Касијус Клеј, свецки шампијон, иможда најбољи боксер икада, не оде у армију и оде на мардељ. А све три величине ЈУЕСЕЈА, и то историјске,а нису полупознати глумчићи. Велика и јака земља та Америка. Зато они и имају леба и уз леба, а ми имамо курац дизбијемо једва једно око. Жене немају ни толико...