Prijava

DETERTIĆ BOGTOAC
KAŽE ČOVJEK SRBI PRAVILI PIRAMIDE
NEMA DALJE

Pala je i Srebrenica a pašće i Žepa Republiko Srpska al ćeš biti lepa

srbi jesu pravili piramide

Срби направили Ртањ! ЕЕЕј највећа пирамида.
Него шалу на страну, заиста је 7522, петнаестог септембра била нова година.
Тако кажу ти календари.
И на Смедеревској Тврђави пише датум по том календару а не овом сад.

ja mislim da smo mi Srbi zapravo Beduini

DŽBUN VELI DA SMO MI SRBI SUPERMENI! ZNAČI DA SMO SA APROKSIMA KENTAURA!

Ja ne znam za vas, al u mojim krajevim ima jedan običaj i tradicija koja jasno dokazuje da smo najprvi. Naime, svaka kuća ima jedan artefakat, koji se prenosi s koljen na koljeno. To su čudni metalni dijelovi, nepoznat materijal srebrene boje. Jako ko sveta zemlja. Svakih trideset godina najstariji članovi porodica na leđima svoj dio nose do jedne pećine, i onda uđu u nju. Tamo provedu tri mjeseca. Tada sastavljaju te dijelove i dobiju nešto nalik ovome: http://alien-ufo-research.com/images/ancient/christufoinlarge2.jpg

Onda strpaju protojereja ( to je stara srpska riječ za test pilota ) da leti tri kruga oko zvonika crkve. Potom se vrati pu pećinu, letjelica se rastavi, a straci ostaju u pećinama. Po dijelove dolaze njohovi nasljednici. Proces se ponavlja vijekovima.

Ne znam da li se ovi što kažu da je ovo moguće i da je članak ok sprdaju ili su ludi. Ovaj lik je go kurac, jednom je gostovao na Harvardu 1975. i sranje je od naučnika, nigde se ne spominje, još jedan u nizu ludaka koji hoće da zgrne pare knjigama za budale, kao i Deretić.

A ovo da smo najstariji bi bilo gore nego trenutna verzija, jer bi značilo i da pored bolje startne pozicije i toliko istorije i dalje nismo ništa uspeli i ostali smo pišljiva zemljica dok su sraćkasti narodi koji su nastali pre par stotina godina uspeli da osvoje kontinente.

ako grci imaju svoju mitologiju,imamo je i mi.sta su oni bolji od nas.najstariji smo!

SRBI LUDACI EVROPE PRVACI!!! SRBI LUDACI EVROPE PRVACI!!! KJSS KJSS!!

i voli momke koji piju rakiju jer oni mirisu na srbiju!