Ču'š ove priče...

Титанијум 2012-04-16 14:00:33 +0000

Не баш суптилан, не баш пристојан, али свакако ефектан и дјелотворан начин да прекинете нечије просеравање. Користи се кад доживите трансфер блама и неверу усљед енормне количине баронисања. Најбоље га је користити у блиском друштву, зато што је по смислу и презривом тону овај израз у ствари еуфемизам од ''не сери, части ти''.

- Јесам ти причао како сам разбио Ђорђевића у баскету?
- Ког Ђорђевића? Није ваљда Сашу?
- Баш њега. Слушај. То је било кад сам тек уписао факултет, био сам или бруцош или друга година, чини ми се ипак бруцош. Дођем ти ја на терен са неким својим друговима, и играмо ми неко вријеме, кад се одједном појави неки момак, 18-19 година, и ја видим да су се сви узнемирили. Питам ја овог једног ''Ко је тај момак?'', а он ми каже ''Како га не препознајеш? То је мали Ђорђевић из Партизана, много добар играч''. Почесмо с игром, прво три на три, а затим један на један. И стварно, видим ја, мали је убица - чини ми се пет или шест узастопних побједа имао. И дође ред на мене. Ја мислим ''Куку мене, овај ће ме уништит'', и би тако с почетка, ал' су онда почеле да ме серу тројке. Фис једна, фис друга, фис трећа, и добих га 11-4. Приђе он мени и каже ''Милане, ти си најбољи тројкаш ког сам икад видио. Требао би доћи код нас, такав таленат се... ''
- Чу'ш ове приче...
- Шта је, што ме прекиде?
- Стари, грозно млатиш, да не кажем нешто теже. Све да је та твоја скаска тачна, у шта сумњам, јер кад си ти био бруцош, Сале је могао имати највише пет-шест година, пошто је он '67 годиште. Тако да другоме ти те приче причај. Ти добио Ђорђевића... Мо'ш мислити...

12
26 : 8
  1. Kvalitetan primer.
    Đole bi ga razn'o sa 19 godina k'o ništa :)
    +++

  2. Доста добар и израз и опис+++

  3. Тоти Жемка :)

    А иначе, каквих сам све прича слушао, то је невјероватно. Ставио бих у примјер, али бисте помислили ''Е пресра га сад с овим''.

  4. Одлично написано. Мислила сам да је други аутор у питању, ал' свакако остаје мишљење +++

  5. Odlična vala baš. :) ++

  6. fis jedna, fis druga... opa + :)

  7. Odlična vala baš. :) ++

    Хвала :)

    fis jedna, fis druga... opa + :)

    Кад 'оће, 'оће :)

  8. Добро одрађено...! ++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.