Prijava
 1.    

  Dominantnost

  Osobina koja ti daje za pravo da se ponašaš ko glupan, idiot i kabadahija. Bez obzira na to, i dalje će te svi poštovati.

  1. primjer

  Ekskurzija, kraj trećeg srednje. Vraćamo se iz Španije. Autobus pun krcat. Najveći frajer u razredu (inače ozbiljan, cijene se njegovi stavovi, visok, šarmantan, uspiješan kod cura, a i po pitanju učenja je bio među najboljima) i najveće spadalo u razredu (takođe šarmantan i još uspiješniji kod cura, mada nije nešto fizički niti je se isticao po učenju, ali je zato u društvu uvijek bio glavni) sprovode slijedeću aktivnost:

  TAKMIČE SE KO ĆE VIŠE PUTA DA PRDNE DO ITALIJE. Hej, bre! U punom autobusu! Još cura unutra bilo koliko 'oćeš! Ne samo što PRDE već se i takmiče u tome! I na kraju ih niko nije smataro ni retardima ni kretenima, čak nisu to smatrali ni nepristojnim, već je njihovo ponašanje okarakterisano kao simpatično, i još je više doprinjelo njihovoj reputaciji. Ja da sam tako nešto uradio bio bi izopšten iz društva, a cijela škola bi to prepričavala godinu dana.

  2. primjer

  Najbolja cura u razredu može da "pisxe owako i da slusha najveche shabane i morone, ali sve che joj to biti oproshteno jer je riba aj zdravo" Chack shta vishe nyen idiotski nachin pisanja che biti okarakterisan kao simpatican jer ona iako zna da je to krajnje iritantno to mozhda namjerno radi iz prostog razloga shto joj se mozhe. Najmjerno iritira da bi pokazala kako ima pravo na to i bez obzira na sve svi che i dalje da balave za njom i da ye gotive.