Prijava
   

Dragonforce

-Drugo ime Studioforce;
-Bend koji svoju muziku realizuje bez tehnike i talenta;
-Jedan gitarista ne ume da drži gitaru, drmne litru alkohola pre nastupa i preturi se u sred pesme (ili mi pukne žica, zavisi od raspoloženja);
-Tekstove pišu pod dejstvom halucinogenih droga;
-Jako slicni Karleuši: U studiju ispeglaju sve, a kao doticna zvuce uživo;
-Muzika im često zvuči kao da je skinuta sa Nintenda.

Komentari

Ja bih to govnjivom motkom, pa mrš na kopanje bunara!

Мрзим паувер метал па ти дадох минус , додуше не због тога него због лоше форме дефиниције. А тај гитариста можда не зна да држи гитару , али зато солаже растура тако да нико не може да их понови.

Peki njegov komp ih rastura... :)

Posle Megadetha sve je smesno :)))

Ма ја гледао лика који је цео скинуо Тру д фајер анд флејмс са све 16 солаже... Можда Гамби има ту истине , ја се слабо познајем у паувер метал , то ми је све неко геј... :)

Oni su jedači govana, kvalitetni koliko i roba iz njihove matične države... :)

Volim Sonatu Arcticu od mocnog metala, ajde i stari Nightwish moze da se donekle svede u power. Slusao sam na YT par stvari, uopste mi se ne svidja, doduse ima pun kurac klinaca koji ih uzdizu u nebo u komentarima. Sto se tice losih zivih svirki, i Cronosu iz Venoma se "kacila zica za magnet", pa opet je Venom jedan od najuticajnijih bendova.

Slazem se sa tvojim stavom, ali ostavicu neocenjeno, jer "taj bend je njesra" "ovaj bend je do jaja" definicija ima pun kurac, svako ko je bar jenom gledao emisiju metalurgija na stankomu moze da napise gomilu za jedno vece.

Peki, ja znam lika koji je svirao to (ono na youtubeu) i on mi snima gitare po potrebi (jer ima hardver za to).

Brate, sad sam slucajno opet procitao komentar koji sam malopre postovao. Iskenjao sam se i bio temeljnan vise nego Zyklon na metal-related defku. Evo ti bre, palac gore, sta se i ja koji kurac proseravam.

Zašto vređaš muziku sa Nintenda?

Ne kenjaj,ne znaš ti ništa o tome prijatelju,možda i ne zna da drži gitaru,ali ajde da vidim tebe da odsviraš solažu kao Herman Le...

-