Prijava
 1.    

  evnuh

  Čovek sa najboljim radnim mestom na svetu od koga nema nikakve koristi.

  Apsurd: kurata sreća

 2.    

  Evnuh

  Nekada - kastrirani muškarci koji su štitili harem nekog velikog vladara od muških uljeza ili da neko ne pobegne iz njega.
  Danas - muškarci sa spomenikom palom borcu koji štite svoj porodični harem (žena i dve ili više ćerki) od stranih muških uljeza ili sprečavaju da one iznenadno pobegnu iz kuće.

 3.    

  evnuh

  Kastriran za dobro društva - čuvari harema, npr. U današnje vreme hedonizma i promiskuiteta smatra se postojanjem bez smisla. Biti evnuh je nesreća nad nesrećama, a sreća nad srećama je:

  Osećam se kao nanovo rodjeni evnuh!

 4.    

  evnuh

  Pored ozbiljnih seksualnih poteškoća, evnuh je jedini muškarac koji se ne plaši erekcije u nezgodnom trenutku, tako da ne mora da se okreće na stomak dok posmatra devojke na plaži...i nikad se nije brinuo zbog veličine.

 5.    

  evnuh

  Kastrat. Kažu da pevuši ko slavuj!Najveće uživanje u životu mu je da kenja,jer ne može da svrši!Đubre!

 6.    

  Evnuh

  Jedna od retkih osoba kojoj niko neće naći dlaku u jajetu.

 7.    

  Evnuh

  Lik koji i da hoće ne može da kaže da ga zabole kurac za sve.

  Znači jebo vas vaš harem, odlazim odavde i zabole me k... khm,khm uvo !! Dajem otkaz.

 8.    

  Evnuh

  Čuvar ženskadije na turskom dvoru.Sirotan koji je po rodjenju postao pripadink Islamske konfesije i samim tim prilikom suneta ostao bez po ćune. Kao da to nije bilo dovoljno zlehudoj sudbini nego ga je još nagrdila i kastracijom kako mu se ponos ne bi isticao a samim tim bio i bezopasan po careve trebe. Ovakav nikakav mogao je samo da ih gleda. Nesrećbik na kome se obistinila ona narodna "Dabogda gled'o a ne mog'o".