Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Aj
A zasto ga boli koleno?
:)
xaxaxaxaaxxaxax . . . e sxta ti mislisx el treba da se vidim s njim??? (el sladak)
Andjele moram nešto da ti kažem...Ovih pet meseci koje smo proveli zajedno su bili extra, ali u zadnje vreme sve je postalo nekako monotono, i mislim da bi najbolje bilo da prekinemo ovo i da od sad budemo prijatelji.Ako to želiš naravno...
Naslutite odgovor.
Sonja,Sonja...;) (inace nemam pojma od koga je..)
Ok nadam se.Bas me uplasio dobro.probala sam i sa safe modom da ugasim pa opet upalim al nece jbg....Iznervirao me uh....ako ne moze sedmica nek ostane xp svejedno je samo da radi... :( Natasa
"Samo da Vam javim da sam dobila upalu uveta i da necu doci na cas."
"Park se ne računa u sterilne uslove? xD"
Иииии... Кредита без.
Kekeke xDD LALALALALALA zdujnem ja tebe,zdujnes ti mene zdujnemo se mi. .ljolj ljolj scekckejajajajaja jolj. . . . xD ssss NEeEEEee,meni se ne kakendise. .pijem nes,nes jes,ja pijeem neeeeeee es NES dadadadadadada jok ti ja i to lalalalalalala xD
"molim te pozovi me nemam vise kredita" xDDD
Mislila sam na spundjavanje
"ostavi mi kljuceve u sanducetu"
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Kakaw sam ja konj nisam trebao da raskidam nego da pokusam da prebrodim owu krizu.."
drug ima problem sa devojkom..:P
Igras li veceras?
E a kontam da necu ici, ako odem upisacu te, ali proverava cesto.
Nosimo BG,Efes i jos tri neka zelena....(skontao sam kasnije da je to bilo Lasko)
'' A meni vrucina d0 zla B0ga! I zedna sam k0 pas! ''