Kako glasi poslednji SMS koji ste dobili?

1. A zasto ga boli koleno?

2. xaxaxaxaaxxaxax . . . e sxta ti mislisx el treba da se vidim s njim??? (el sladak)

3. Andjele moram nešto da ti kažem...Ovih pet meseci koje smo proveli zajedno su bili extra, ali u zadnje vreme sve je postalo nekako monotono, i mislim da bi najbolje bilo da prekinemo ovo i da od sad budemo prijatelji.Ako to želiš naravno...

Naslutite odgovor.

4. Sonja,Sonja...;) (inace nemam pojma od koga je..)

5. Ok nadam se.Bas me uplasio dobro.probala sam i sa safe modom da ugasim pa opet upalim al nece jbg....Iznervirao me uh....ako ne moze sedmica nek ostane xp svejedno je samo da radi... :( Natasa

6. "Samo da Vam javim da sam dobila upalu uveta i da necu doci na cas."

7. "Park se ne računa u sterilne uslove? xD"

8. Иииии... Кредита без.

9. Kekeke xDD LALALALALALA zdujnem ja tebe,zdujnes ti mene zdujnemo se mi. .ljolj ljolj scekckejajajajaja jolj. . . . xD ssss NEeEEEee,meni se ne kakendise. .pijem nes,nes jes,ja pijeem neeeeeee es NES dadadadadadada jok ti ja i to lalalalalalala xD

10. "molim te pozovi me nemam vise kredita" xDDD

11. Mislila sam na spundjavanje

12. "ostavi mi kljuceve u sanducetu"

13. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. "Kakaw sam ja konj nisam trebao da raskidam nego da pokusam da prebrodim owu krizu.."

drug ima problem sa devojkom..:P

15. E a kontam da necu ici, ako odem upisacu te, ali proverava cesto.

16. Nosimo BG,Efes i jos tri neka zelena....(skontao sam kasnije da je to bilo Lasko)

17. '' A meni vrucina d0 zla B0ga! I zedna sam k0 pas! ''

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.