Ne zna ona shta su sise :DD
xD
Bi,pizda mu materina,voli on to
lol
Obaveštavamo vas da u 12:37 h, 29.03.10 istice vreme parkiranja za vozilo BG 45*7, u BEOGRADU, ZONA 2.
'' Mozda ti i donesem flash ! :d e zamisli sta me pita stex danas ? Kao sta znaci kad ti u poruci salje ono xd? Ja riknuo od smeha, koji bogalj xd ''
Skroz si u pravu...
Je l' ćemo zajedno da kupujemo poklon?
Da be, u pola 12 izadji.
Da joj dam broj?
Sto ti je dobra ona riba sa slike na profilu... A sta drzi, ono rozle? :-) ;-) Maja
Jos koliko ti ostalo?
Ja vec jedem s sladjom :-P
Mrsh -.- Laku noc.
ko bi rekao da imamo dozvole toliko dugo :) I jace :D
Jebem ti Boga, zavezah se onim Jeleninim lisicama i ne mogu da se odvežem jer ovaj jebeni ključić ne funkcjoniše. :@
E koja je meni mail-adresa? Odg brzo.
:-D
Aaaa smugugmusu!
Jebem ti mlako pivo boli me glava pomalo
Nisam :)
Hahahahaha,sad sam se postidio.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ne zna ona shta su sise :DD
xD
Bi,pizda mu materina,voli on to
lol
Obaveštavamo vas da u 12:37 h, 29.03.10 istice vreme parkiranja za vozilo BG 45*7, u BEOGRADU, ZONA 2.
'' Mozda ti i donesem flash ! :d e zamisli sta me pita stex danas ? Kao sta znaci kad ti u poruci salje ono xd? Ja riknuo od smeha, koji bogalj xd ''
Skroz si u pravu...
Je l' ćemo zajedno da kupujemo poklon?
Da be, u pola 12 izadji.
Da joj dam broj?
Sto ti je dobra ona riba sa slike na profilu... A sta drzi, ono rozle? :-) ;-) Maja
Jos koliko ti ostalo?
Ja vec jedem s sladjom :-P
Mrsh -.-
Laku noc.
ko bi rekao da imamo dozvole toliko dugo :) I jace :D
Jebem ti Boga, zavezah se onim Jeleninim lisicama i ne mogu da se odvežem jer ovaj jebeni ključić ne funkcjoniše. :@
E koja je meni mail-adresa? Odg brzo.
:-D
Aaaa smugugmusu!
Jebem ti mlako pivo boli me glava pomalo
Nisam :)
Hahahahaha,sad sam se postidio.