Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
da uplatim na poluvrijeme???
imate manje od 20 dinara kredita..
Nemam pojma, plajvaz recimo. :D
A veceras os dolaziti na utakmicu?
A pa nisam ni sumnjala da Majkl neće baš kao pičkica da umre od rakčića... :D
"Amin."
Neću više nikada da te vidim kurvo!
Aj..pa setacem0 kasnije prestace nadam se... A ti bi sam0 da spawas ...ka0 beba...
Nisam ni ja, samo je na sredini nesto pucalo i svi su poleteli. Zamalo ne padoh!
"Nemate dovoljno kredita"
ok
Ponuda za ljubitelje poruka! Šaljite SMS ka mts brojevima 7 dana za 0 din. Pozovite *100# i u mts vodiču u delu Promocije prijavite se za SMS maniju! Vaš mts
Ke ke ke pa onako...
Ma on je debil. Jesli u Novom Sadu ili?
HAhahahahaha, naslov! :))
"Kako glasi poslednji PMS koji ste dobili? " :))))
Au, koliko spemova, niko ni reč o PMS-u.
"odlično"
Poslednji SMS o PMS-u od dobrog druga:
"U PMSu si i ideš da razgovarate?! Kakav srećnik! Neće morati da trpi malu penziju."
pfffffff:D
kad je ovo promenjeno u pms?:D
Or'o ja njivu.