Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
"Georgina se najzad porodila :) Stigla nam je Nadja pre oko sat vremena!"
" Vama je ovde baš zabavno !"
"Na pecanju, sa popom."
"Sve sam se ubila od menjacat, al mi je bese ubavo" p.s. rec je o sopskom dijalektu, al mozda i razumete
"dolazis li u grad?"
''trt''
"Srecka moja:*znam znam"
''Imam upalu mišića, PMS i smetnje zbog vremena. Dajte mi čokoladu i niko neće biti povređen.''
"Не матер, мене."
"Za kaznu cemo Srdjan i ja da te je*emo u dupe.Onako krvnicki."
Ne pitajte cemu poruka.....
E jebe me komsija, reci joj da krene!
Сисај кару свом другару.
'Na nove bg sam kreno ;('
"Ako si za pivo sutra, javi se :-)"
Poljubicu te u dupe! Gmazu! :)
Sta oblacis sutra... ? :)
Za vise Frend poruka i u augustu, posalji besplatan sms sadrzaja SMS100 na broj 0651120 i za samo 3KM dobijas 100 SMS prema mrezama u BH! www.mtel.ba
ok.
I jebem li im 100 Bogova.
Poslao mi Milan poruku na fejsu: ''cao kad se gledamo?''
O.o
Onaj Marko(vristi seljak sam) mu izgleda nije nista rekao. Sad opet moram da budem krava. -.-
Hahahha koja tragedija....<3