Kako glasi poslednji SMS koji ste dobili?

1. Pa dobro gde si ti? Sta ima?

Od ortaka koji sa kojim se nisam čuo dve godine, a video sam ga jednom u međuvremenu... lololo

2. jok, verovatno slabo vidi pa misli da i ostatak sveta ima taj problem :D moja stara ista priča :D

3. Проклетство последњег коментара на страници.

4. Да ли могу да дођем код тебе касније на партију блајва, ако ти риба није ту? Сунчица :*

5. Начи, није она, ал замало...

6. I svecu sam zapalio! Samo da nadjem jos latice da prospem po podu!

7. Imaš ladne pive ?

8. Koji si ludak. Javljam ti oko 5.

9. Sta on misli da mu ja stalno uplacujem tikete? :)

10. Sta on misli da mu ja stalno uplacujem tikete? :)

Hhahahaha,koliko sam ovakvih poruka dobio... :D

11. Novo u m:tel-u!Besplatno pozovi MOJ MENI na *123# i pronadji ponudu bas za sebe!Ustedi kupujuci nove tarifne opcije Minute,Poruke i Internet www.mtel.ba

http://www.ohiofusion.com/wp-content/uploads/2011/09/forever_alone.jpg

12. Tata, mogu li još pola sata na školsko?

13. "Lepo te zovem, a ti nesto filozofiras! Ili mi daj 2 pametna razloga zasto ne bi! Ni neki skrndelj ne bi trpeo ovakav teror, a kamoli ja, ovakav frajer!"

hahah, joj placeeem.

14. Е Дачо 'оћемо ли куповати ону чоколаду :*

Едит: сад долази: међеде понеси ми паре сутра!

15. Brate pantela zamalo da pogodi gol. Šteta što ne možeš da gledaš, čovek igra tekmu karijere....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.