Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Kad već važi poziv za sve, možda i ja banem... baš bih mogla...

2. Pošto su čelnici odlučili da uprkos proglašenju epidemije, ne zabrane javne skupove, FIST će se održati, hell yeah, a s njim i FIST-Vukajlija LAJV.
    Kao što sam bila napomenula, 14. novembra, od 18h do 22:30h će publika festivala moći da glasa za odabrane definicije.
    Bilo bi najbolje da se voljni Vukajlijaši okupe na FDU tada, oko 22h, da bi prisustvovali proglašenju pobednika. Razume se, svi su pozvani da dođu i ranije..Biće raznoraznih programa (predstava, izložbi, DJ nastupa..)
    Stavila sam na avatar sopstvenu sliku radi lakšeg upoznavanja. Vrzmaću se tamo sve vreme, a i dodeliću Vukajlija nagrade..
    Zbilja se nadam da ćemo se okupiti u što većem broju i posebno molim autore FIST definicija da se pojave!

bok! svima kolko vas ima

3. I svi nek stave svoje slike na avatare :)

4. Ova tema je malo "zaspala" pa sam je topovao. Na njoj se možete dogovarati oko eventualnog okupljanja.
    Družite se ljudi :))))

5. aj da pravimo okupljanje u cacku, eventualno u kraljevu :)

6. ajmo u corku, eventualno u dablinu?

7. e uskurac onda:)
    celte sto tolko blizu:)

8. celte, tebi odgovara Kg:) (tazbina ako se ne varam:P)

9. Ccc.... E, znao sam da si u ćorci, ali mi niko nije verovao, Kelte... :/

10. Piro :)))))))hahahahah jesi lud. Cork je mesto u Irskoj :)

11. korle, molim te da i mene obavestis o TOJ tazbini (ne moram sve poslednja da saznam)!!!!!!

12. Korleone, jesi to video na guglu?

13. Izvinjavam se usled pogrešnih informacija. Na okupljanju sam upoznao 30-ak ljudi, tako da je vrlo moguće da sam pobrkao nečije mesto prebivališta:))
    leela, bio sam ubeđen da si iz Kragujevca, ili je to bila euterpa....ma nema veze.

:D

14. E, Korle, aj nam ispiši šta znaš o članovima koje si upoznao, čisto da proverimo da li imaš tačne informacije, da ne bi više brkao tazbine...

15. ako sam ja u pravu, Euterpa je iz Zajecara (ako sam omasila verovatno ce me lincovati :))
    al dobro je dok masis mesto prebivalista a ne zenu...ili sad samo pokusavas da se izvuces :P

16. Pa ček sad, nisam valjda napravio neku glupost, time što sam lupio da je Lila iz KG?

17. dosadno u ćorku

18. o celte tu si , hvala Bogu. Napadoše me Šiva i tvoje ženče:)))

19. zajebavaju te korleone.
    samo te zajebavaju.