Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. AAAA?

Trš obe onda:))) Sram Vas bilo, mene ste našle da podprckujete. Dosadno a? Ako,ako, neće Korleone više da je' gomna:)

2. ja se ne zajebavam!!!!!!!
    i odma da si rekao ko je ta kokoška iz KG!

ili ima ja da ga dam po TRŠ-u! :))))

i jednog i drugog :P

3. ajde mirna da te ne banujem :)

4. ajde miran da ti ne pobrišem sve definicije i pre toga stavim samo tačkice pa da ne možeš da ih vraćaš!

priznaj s kim se kurvaš (i zašto to samo moderatori znaju)??? :P

5. Valjevčanka, smiri se... Nije Kelt kriv... Samo je jako nespretan pa mu stalno ispada sapun kad se tušira u ćorci...
    A i znaš kako je on fino vaspitan (ne tvoj uticaj očigledno), pa kada i nekome drugome ispadne sapun, on se sam ponudi da ga podigne.
    :)

6. Newsflash:
    Kelt organizuje okupljanje u Dablinu i svima plaća kartu, smeštaj, vizu i all you can drink Guinness!!!!
    :D:D

7. podrzavam....a ocemo i njemu reci da on to organizuje ili ne? :)

8. Idemo svi! Kelte, kolji prase! :)

9. Nema tamo prasića za klanje. Irci su racionalan narod, ne kolju sa tri'es' kila nešto što može da poraste na sto osamdeset ili dvesta. Neka se okrene guskama i ćurkama :))))

10. Ma, samo da je meso. :)

11. Slažem se. Može i riba. Ipak ne :))))

12. mislim da ce da pa'ne vo ako se Irci pitaju :)
    sto i nije tako lose :)

13. Vo se nameće kao najlogičnije rešenje. Ja sam za vola! :)

14. Mac, nadam se da ti ne smeta, al ja sam im vec dala tvoj PIN da ljudi lepo pokupuju katre...ovako ce da dobiju popust kao grupa :)

15. Ma jebeš popust na grupe... Neću ja sa vama... Da mi mr.Moon opet povraća po rancu.... :/
    Ja kupio first class do Dablina, preko Honolulua... :D
    Leela, hvala na pin-u.
    Nego, da bacimo vepra na ražanj? Obi će da ga donese... :D

16. :)))))))
    nego, zajebi vepra, kad nje to moon povracao opet???
    ocu sve traceve slatka....
    (jel si video kako pije ko devojcica) pfffffffff

17. E Mrmune, pa zar kao devojčica? Srami se! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.