Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. AAAA?

Trš obe onda:))) Sram Vas bilo, mene ste našle da podprckujete. Dosadno a? Ako,ako, neće Korleone više da je' gomna:)

2. ja se ne zajebavam!!!!!!!
    i odma da si rekao ko je ta kokoška iz KG!

ili ima ja da ga dam po TRŠ-u! :))))

i jednog i drugog :P

3. ajde mirna da te ne banujem :)

4. ajde miran da ti ne pobrišem sve definicije i pre toga stavim samo tačkice pa da ne možeš da ih vraćaš!

priznaj s kim se kurvaš (i zašto to samo moderatori znaju)??? :P

5. Valjevčanka, smiri se... Nije Kelt kriv... Samo je jako nespretan pa mu stalno ispada sapun kad se tušira u ćorci...
    A i znaš kako je on fino vaspitan (ne tvoj uticaj očigledno), pa kada i nekome drugome ispadne sapun, on se sam ponudi da ga podigne.
    :)

6. Newsflash:
    Kelt organizuje okupljanje u Dablinu i svima plaća kartu, smeštaj, vizu i all you can drink Guinness!!!!
    :D:D

7. podrzavam....a ocemo i njemu reci da on to organizuje ili ne? :)

8. Idemo svi! Kelte, kolji prase! :)

9. Nema tamo prasića za klanje. Irci su racionalan narod, ne kolju sa tri'es' kila nešto što može da poraste na sto osamdeset ili dvesta. Neka se okrene guskama i ćurkama :))))

10. Ma, samo da je meso. :)

11. Slažem se. Može i riba. Ipak ne :))))

12. mislim da ce da pa'ne vo ako se Irci pitaju :)
    sto i nije tako lose :)

13. Vo se nameće kao najlogičnije rešenje. Ja sam za vola! :)

14. Mac, nadam se da ti ne smeta, al ja sam im vec dala tvoj PIN da ljudi lepo pokupuju katre...ovako ce da dobiju popust kao grupa :)

15. Ma jebeš popust na grupe... Neću ja sa vama... Da mi mr.Moon opet povraća po rancu.... :/
    Ja kupio first class do Dablina, preko Honolulua... :D
    Leela, hvala na pin-u.
    Nego, da bacimo vepra na ražanj? Obi će da ga donese... :D

16. :)))))))
    nego, zajebi vepra, kad nje to moon povracao opet???
    ocu sve traceve slatka....
    (jel si video kako pije ko devojcica) pfffffffff

17. E Mrmune, pa zar kao devojčica? Srami se! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.