U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
AAAA?
Trš obe onda:))) Sram Vas bilo, mene ste našle da podprckujete. Dosadno a? Ako,ako, neće Korleone više da je' gomna:)
ja se ne zajebavam!!!!!!!
i odma da si rekao ko je ta kokoška iz KG!
ili ima ja da ga dam po TRŠ-u! :))))
i jednog i drugog :P
ajde mirna da te ne banujem :)
ajde miran da ti ne pobrišem sve definicije i pre toga stavim samo tačkice pa da ne možeš da ih vraćaš!
priznaj s kim se kurvaš (i zašto to samo moderatori znaju)??? :P
Valjevčanka, smiri se... Nije Kelt kriv... Samo je jako nespretan pa mu stalno ispada sapun kad se tušira u ćorci...
A i znaš kako je on fino vaspitan (ne tvoj uticaj očigledno), pa kada i nekome drugome ispadne sapun, on se sam ponudi da ga podigne.
:)
Newsflash:
Kelt organizuje okupljanje u Dablinu i svima plaća kartu, smeštaj, vizu i all you can drink Guinness!!!!
:D:D
http://img.funnyanimatedgifs.net/img/564-kurt-kobain-happy-clap.gif
podrzavam....a ocemo i njemu reci da on to organizuje ili ne? :)
Idemo svi! Kelte, kolji prase! :)
Nema tamo prasića za klanje. Irci su racionalan narod, ne kolju sa tri'es' kila nešto što može da poraste na sto osamdeset ili dvesta. Neka se okrene guskama i ćurkama :))))
Ma, samo da je meso. :)
Slažem se. Može i riba. Ipak ne :))))
mislim da ce da pa'ne vo ako se Irci pitaju :)
sto i nije tako lose :)
o.O
Vo se nameće kao najlogičnije rešenje. Ja sam za vola! :)
Može. :)
Mac, nadam se da ti ne smeta, al ja sam im vec dala tvoj PIN da ljudi lepo pokupuju katre...ovako ce da dobiju popust kao grupa :)
Ma jebeš popust na grupe... Neću ja sa vama... Da mi mr.Moon opet povraća po rancu.... :/
Ja kupio first class do Dablina, preko Honolulua... :D
Leela, hvala na pin-u.
Nego, da bacimo vepra na ražanj? Obi će da ga donese... :D
:)))))))
nego, zajebi vepra, kad nje to moon povracao opet???
ocu sve traceve slatka....
(jel si video kako pije ko devojcica) pfffffffff
E Mrmune, pa zar kao devojčica? Srami se! :)