Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. nema nam zenskih pa se plasim da se na kraju medjusobno ne povatamo :)

2. Onda da organizujemo gej okupljanje, nema nam druge :)
    Bra'o, merci bi nam popravila prosjek :D

3. sa sve sarenim zastavicama? :), morao bih da kupim najbolje patike za trcanje :)

4. Može, i da se obučemo u bojama duge :)
    kupićemo po air max onamo đe je mimi bio, ima da poletimo kad zgazimo one đonove :)

5. e majku mu ja se ponadah da je neko promo snizenje kad kurac....sta mislis dje bi nas stigli?:)

e da ovo sve na Mensurov racun jer je samo on zaposlen :)

6. pa kad bi krenuli od hotela pud pejtona, otprilike kod onih što viču Tološi, blok :)

7. Mi iz Doboja se redovno okupljamo u lokalnom pabu.
    Imamo najstabilniji od svih tih vaših klanova.
    Crknite od muke.

8. naš crnogorski lobi je najjači, vjeruj mi

9. pud

ja mislio da ovo samo kod tuzana mozes cut :)

10. a nas zećane si zaboravio je li? :)
    ja prolazim kroz tuze svaki dan, tako da mi je PRIJENULO od njih, pun ih je bus :D

11. kad je vec Zeta kaze se " je lji" :))....nabavi auto dok si jos djelimicno normalan :)

12. A nije mi frka, ja uđem u bus, sto tuzana, karabuščana i tako njih i kažem im ĐE STE TURCI, oni mi se smiju, naviklji su :D
    i onda kaže jedna mala NE MOGU DA VAS SLUŠAM SVIJA i tako se ja prekinem tu od smijeha, i banja mi :)

13. hahahah mnogo njih ipak skodi, jednom sam bio u birackom odboru u Vranj, zamisli 18 sati njihovih fora :)

14. Aaaaaaaaa nemoj mi Vranjane dirat', tamo visim stalno :D
    Ja sam u Mataguže batalne :D
    e čega si se sve nasluša' blago tebE... mogu zamislit' ko ti je sve tamo dolazio :D

15. al ok to mi bi vazna zivotna lekcija "bez velike muke ne zalazi vise tamo" :)...odo ja da spavam....

16. SMarko
    naš crnogorski lobi je najjači, vjeruj mi

Mi smo jači, ružniji i moremo popit' k'o nosorozi.

I na sve to - Ozrenci smo. Mislim da ova stavka sama po sebi dovoljno govori.

17. samo da ste ruzniji vam priznajemo!!

18. laka ti noć, studeni ili ljedni :)

Mi smo jači, ružniji i moremo popit' k'o nosorozi.

da ste jači možda, a ove dvije stavke... trt, tu si se malo zajeb'o.

I na sve to - Ozrenci smo. Mislim da ova stavka sama po sebi dovoljno govori.

Men9i ne govori ništa

19. da ste jači možda, a ove dvije stavke... trt, tu si se malo zajeb'o.

Ooooooo, ne, sigurno nisam.

Ozrenci su jedina stoka koja pije više od onih magaraca u Mrkonjiću. Sokolac i Paljane smo davno prešišali. Oni su male mace.

A najpopularnije auto na Ozrenu je Opel askona. Crvena. Sa Šemsom Suljaković na kaseti. Dovoljno.

20. A najpopularnije auto na Ozrenu je Opel askona. Crvena. Sa Šemsom Suljaković na kaseti. Dovoljno.

hahahahhahahaha

Ja ne priznajem da pijete više od nas, mi ležimo i pijemo, znaš li koji je to kapacitet bre

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.