Onda da organizujemo gej okupljanje, nema nam druge :)
Bra'o, merci bi nam popravila prosjek :D
sa sve sarenim zastavicama? :), morao bih da kupim najbolje patike za trcanje :)
Može, i da se obučemo u bojama duge :)
kupićemo po air max onamo đe je mimi bio, ima da poletimo kad zgazimo one đonove :)
e majku mu ja se ponadah da je neko promo snizenje kad kurac....sta mislis dje bi nas stigli?:)
e da ovo sve na Mensurov racun jer je samo on zaposlen :)
pa kad bi krenuli od hotela pud pejtona, otprilike kod onih što viču Tološi, blok :)
Mi iz Doboja se redovno okupljamo u lokalnom pabu.
Imamo najstabilniji od svih tih vaših klanova.
Crknite od muke.
naš crnogorski lobi je najjači, vjeruj mi
ja mislio da ovo samo kod tuzana mozes cut :)
a nas zećane si zaboravio je li? :)
ja prolazim kroz tuze svaki dan, tako da mi je PRIJENULO od njih, pun ih je bus :D
kad je vec Zeta kaze se " je lji" :))....nabavi auto dok si jos djelimicno normalan :)
A nije mi frka, ja uđem u bus, sto tuzana, karabuščana i tako njih i kažem im ĐE STE TURCI, oni mi se smiju, naviklji su :D
i onda kaže jedna mala NE MOGU DA VAS SLUŠAM SVIJA i tako se ja prekinem tu od smijeha, i banja mi :)
hahahah mnogo njih ipak skodi, jednom sam bio u birackom odboru u Vranj, zamisli 18 sati njihovih fora :)
Aaaaaaaaa nemoj mi Vranjane dirat', tamo visim stalno :D
Ja sam u Mataguže batalne :D
e čega si se sve nasluša' blago tebE... mogu zamislit' ko ti je sve tamo dolazio :D
al ok to mi bi vazna zivotna lekcija "bez velike muke ne zalazi vise tamo" :)...odo ja da spavam....
Mi smo jači, ružniji i moremo popit' k'o nosorozi.
I na sve to - Ozrenci smo. Mislim da ova stavka sama po sebi dovoljno govori.
samo da ste ruzniji vam priznajemo!!
laka ti noć, studeni ili ljedni :)
da ste jači možda, a ove dvije stavke... trt, tu si se malo zajeb'o.
Men9i ne govori ništa
Ooooooo, ne, sigurno nisam.
Ozrenci su jedina stoka koja pije više od onih magaraca u Mrkonjiću. Sokolac i Paljane smo davno prešišali. Oni su male mace.
A najpopularnije auto na Ozrenu je Opel askona. Crvena. Sa Šemsom Suljaković na kaseti. Dovoljno.
hahahahhahahaha
Ja ne priznajem da pijete više od nas, mi ležimo i pijemo, znaš li koji je to kapacitet bre
nema nam zenskih pa se plasim da se na kraju medjusobno ne povatamo :)