Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
medicus, to je verovatno kod mene u stanu :)
Znak pitanja, dve lipe, dva čokanja... Realno gde god ima kafana, naći ćeš nekog pijanog ludaka odavde.
Surovi oće li biti opet neko javno okupljanje?
a fin je lilin stan... :D
'oću i ja da znam đe se okupljaju Vukajlijaši?
ГДЕ???
ne moze svako da se okupi sa vukajlijasima...da bi se uslo u komunu mora se proci vatreno krstenje...stavi se povez preko ociju novom clanu...tera se kroz tunel napravljen od clanova koji ga prze peglom...na kraju mora da mrda usima, nosom...i da bar neku foru sa prstima zna da pokaze...nakon toga se uvezbava rukovanje a da se pritom izgovara cokancicem cu te, cokancicem ces me...na kinesko mandarinsko u nazad...onda si clan
jbg, zatvoreno drustvo, pogotovu oni stariji. jedino ako se neko drugi iskupi pa da se lepo podelite na klanove kao i svaki normalan svet...
Инвизибл ти можеш сам са собом да се окупљаш!
:))
I da napunim dve prostorije glat! :)
linkovao sam ovo rukovanje
http://freemasonry.bcy.ca/fiction/images/simpsons_handshake.jpg
па сад ми је јасно шта су људи мислили кад су рекли да не могу да се уклопим ја овде никако.. :)
Jebi ga, svi dobri termini u Areni razgrabljeni.
A Usce? :) doduse jest' sad malo blatnjavo...
VOJVOĐANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
more marš
Hoće li biti nekog okupljanja u Kragujevcu ?
neće
oce laze ovaj.
Ledeni, da napravimo okupljanje u podgoricu, oli, nas 3 ukupno, pa ćemo u centar pisat na izloge neđe definicije :D