Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. И НАЏАК БАБА ДА ДОЂЕ ОБАВЕЗНО лоололо

2. Ja sam već polu-potvrdila dolazak lolo samo da ne bude pred neki ispit mamu mu...

3. па добро наџак, баш си фино и лепо то саопштила, ипак долазим :)

4. лололо сине ти имаш 10 година....

5. ja sam se šalila za adu... ali, ako budete tamo, ne računajte na mene, nemoguće mi zbog logistike da se iskombinujem...

6. isto i za mene ako vam je vec do save ima na keju kolko oces mests mogu i da se raspitam ovih dana a i jeftinije je

7. Sava može taman peške da dođem xD

8. лолололо океј ондак, предлози па се нађе најбољи... било би ок на кеју негде...

9. Fejz, a što ne rezervišeš onu kafanu o kojoj si pričao? Ona kod Više.

10. Брате у њу уђе нас 15 и нема више места, тешко да би могло да се уопште резервише... ал може корчагин, тамо контам има више места? хм.... Мала маца је баш мало место, логично лоололол

11. фејз сад ћу 15, а осећам се ко да имам 40 :)

12. и ја ћу сад 12 а осећам се као да ми је 30... лолололо

13. ne salim se, imam skoro istih problema kao i ljudi u tim godinama, kicma me boli i slepo crevo samo sto nije otislo

14. Ja ću sad 67 i ajde da se okupimo negde gde ima prilaz za invalidska kolica?

15. е без зајебавања! Окупљања су озбиљне манифестације!

16. Dobro bre Fejz, bilo gde samo da je pivo jeftino i da mesto nije mnogo gej. I da ima mesta za sve. I kraj. Kao da je bitno.

17. Je l vi stvarno imate po 12 godina??? lololo

18. Da, Nadžak. Doduše, ja imam 10, ali za koji mesec ću 11.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.