Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. i prošli put ste tamo bili...

i niste me zvali...SISE!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111

2. e tad ja nisam organizovao, tad sam se sam pozvao :) lololol

3. Bolje dezinformacije nego neki grip. Profo ne zajebavaj nego jevi remeu ako možeš da dođeš.

4. Ja sam mu javila, čekam spisak, pa da vidim ko nam fali. Gde li ćemo, to me kopka....

5. Sava Centar, kongresna dvorana. Ili da se okupimo na nekom stadionu, JNA ili Marakana kako većina odluči.

6. на стадиону Бежаније... шта фали... јефтино, а и клубу ће добро доћи паре...

7. rezervisaćemo malu salu doma sindikata! :P

8. To bi već moglo, stadion je ipak veliki.

9. Možemo i u Dom pionira.

10. Okupljanje je ispred kluba Kuglaš ahahaha.

Ako otvore :))

11. Sada su stavili 3 katanca i osoblje ulazi s one zadnje strane. Neće ponoviti dva puta istu grešku :))))

12. Mhm onda ćemo i mi sa zadnje strane. Uostalom imamo penzionisanog komandosa koji će to da obavi.

13. I to što kažeš. Ima da dođemo kad mi hoćemo, a ne da nam oni određuju...čuj, radno vreme! I ima da donesemo naše gajbe Krugera!

14. e! ajmo na adu! :P

15. Е знам ја до јаја локал на ади!

16. Da može da nas stane 30? Ajde, ja sam za!

17. јел примате клипане попут мене на окупљање???

18. Kako je vama do jaja, u NS-u il' se nalazis na Mileticu, il' se ne nalazis uopste. Jedno vreme sam pokusavao da ozivim Koprivica (najstarije drvo) kao rendezvous point, i neke poslasticarnice iz pretproslog veka, ali nema...Miletic -> Irish Pub.

19. Нат нат локал се зове ОСАМ лолололол али је вазда празан и има клупе да се седне, тако да организоваћемо нешто ако ради, исцимаћу се ја у четвртак да видим јел раде уопште...

20. матрикс из бек

јел примате клипане попут мене на окупљање??

I da te ne primimo, sigurno ćeš nas naći tako da, bolje nam da budemo fini :P lololo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.