Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. što da bude na urgentnom? šta ste mu radili?! niste mu valjda šiškice odsekli?!?!

2. Hahahaha nikako, to je svetinja xD Ne smem da ti kažem šta mu se desilo :)))

3. hahahahahha pa ne bi mu bio prvi put ;)))))

4. Lemajoooo, jebi ga čoveče. Nismo ni mi nešto planirali. Uglavnom smo zvali ljude sa lica mesta. A tvoj broj nemam. :) Nadžaaaak, uz'o sam ranac od Gambija. Lololo. Koji sam car, ne verujem. :)

5. reme brate umrli smo od smeha... Kažem ja gambiju da on nosi jer danas iz stana nisam izašla a on kao... Ne mogu da verujem šta je ovaj uspeo da zaboravi xD
    E da bre stvarno sledeći put na vreme planirajte, jedva sam stigla a jedva sam se i vratila hahahaha

6. Jebi ga, ceo život sam senilan. A još je gora situacija od kad sam punoletan. Mislim da me stižu godine. Lolololo :)

7. Proslo nesto bez mene.:( Ali sigurno nije bilo tako dobro ko sa menetom.:)

8. Energijoooo, vidim ja neko falio od standardne ekipe. :(

9. energijo spominjali smo te, sad će izveštaj na pvt ko je šta rekao lololo
    šalim se, ne sećam se baš najbolje svega od sinoć...

10. Ako niste svi morali u krug da kazete po jedan razlog zasto volite energiju, PU POSVADJ!:))
    ja na vas stalno mislim ovde u juznim krajevima:)

11. Baba, ali molim te u tri primerka i overeno u opstini od strane terminatora! Nemacka preciznos bitte!:)

12. Čekaj čekaj radim na tome xD

13. Meni jedan kopi-pejst izveštaj kad već nisam stigla da dođem!

14. Nato, biti ces obavestena! Ne sme nam nista promaci. I, ako ima neki socni detalji da mozemo da ih zajebavamo skedeci put, bitte, sto detaljnije!:)

15. Videćemo da li im se priče pooklapaju...

16. OKUPLJANJE U BEOGRADU, NA OTVORENOM! 16. ili 17.4 Dajte predloge za tačno mesto. Za sada smo razmišljali o Kalemegdanu i Adi.

17. WOO HOO!!! Ćemo na otvorenom? Ko skuplja kintu za alkohol? Šta da obučem? lololo

18. Ima jedno divno poljanče odmah iznad topova na Kališu, borovi, klupice, travica, nije prometno. Tu sam spremala državni ispit...
    Limenke u ranac i žurka!

19. Е ајде бре недеља нек буде, сваку суботу радим, умем да загинем ко нико :)

20. Meni nedelja ne odgovara. Videćemo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.