Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Da, da, bolje nedelja!
    Nale, ko bre da čuva tolke pare, pa još posle mora da dovlači sve to, svako kupi i ponese!

2. Мени субота у принципу никако. Поготово ако фасујем Ниш или Суботицу, онда могу да стигнем на крај окупљања.

Ако је већ напољу, то је у току дана, хладно је за клупице увече

3. Pa, recimo da počne danju, pa kad se završi.

4. pa nije hladno, uveče bude oko 15-16 stepeni. počne oko 19:30-20h a završi se ko zna kad.

5. Реме јесте бре хладно, поготово за седење на клупама. Око пола девет ти је око десет степени максимум.

6. Nale, ko bre da čuva tolke pare, pa još posle mora da dovlači sve to, svako kupi i ponese!

Da da pametno :)

7. Svako veče sam napolju čoveče, nije hladno, ali ajde dogovorićemo se. :) Može nedelja u toku dana.

8. Ma gde bre hladno? Možda sada, ali još dve nedelje, ej!

9. U, bre, al' ste zaBludni, samo bi se okupljali... Pogotovo ovaj reme :P

10. Реме јесте бре хладно, поготово за седење на клупама. Око пола девет ти је око десет степени максимум.

Nije, pa i četvrtak i subotu sam tu proveo.

EDIT: Do ujutru. I nije bilo hladno.

Nego, ae petak ili subota, ja ne mogu u nedelju najverovatnije.

11. Nego, ae petak ili subota, ja ne mogu u nedelju najverovatnije.

Nikako ni jedno ni drugo...

12. Ае понедељак онда. Немам шансу да се појавим ако није недеља или понедељак :(

13. ja ponedeljkom ne mogu nikako. A i nedeljom teško. A šta mislite na ponedeljak posle uskrsa, neradni dan je isto?

14. A šta mislite na ponedeljak posle uskrsa, neradni dan je isto?

Реме д Геније :)

15. A šta mislite na ponedeljak posle uskrsa, neradni dan je isto?

Jee, pa da ponesemo i jaja!

16. Pa da, pa će konačno neko i da se tuca na okupljanju. :P

17. Ma brate vikend većini odgovara. Sad, jebiga zbog Borka, ali mislim da će se snaći i doći ba kraju i on. :)

18. Znači, subota 16.04?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.