Da, da, bolje nedelja! Nale, ko bre da čuva tolke pare, pa još posle mora da dovlači sve to, svako kupi i ponese!
Мени субота у принципу никако. Поготово ако фасујем Ниш или Суботицу, онда могу да стигнем на крај окупљања.
Ако је већ напољу, то је у току дана, хладно је за клупице увече
Pa, recimo da počne danju, pa kad se završi.
pa nije hladno, uveče bude oko 15-16 stepeni. počne oko 19:30-20h a završi se ko zna kad.
Реме јесте бре хладно, поготово за седење на клупама. Око пола девет ти је око десет степени максимум.
Da da pametno :)
Svako veče sam napolju čoveče, nije hladno, ali ajde dogovorićemo se. :) Može nedelja u toku dana.
Ma gde bre hladno? Možda sada, ali još dve nedelje, ej!
U, bre, al' ste zaBludni, samo bi se okupljali... Pogotovo ovaj reme :P
Nije, pa i četvrtak i subotu sam tu proveo.
EDIT: Do ujutru. I nije bilo hladno.
Nego, ae petak ili subota, ja ne mogu u nedelju najverovatnije.
Ae.
Ajde petak onda. :)
Nikako ni jedno ni drugo...
Ае понедељак онда. Немам шансу да се појавим ако није недеља или понедељак :(
ja ponedeljkom ne mogu nikako. A i nedeljom teško. A šta mislite na ponedeljak posle uskrsa, neradni dan je isto?
Реме д Геније :)
Jee, pa da ponesemo i jaja!
Pa da, pa će konačno neko i da se tuca na okupljanju. :P
Ma brate vikend većini odgovara. Sad, jebiga zbog Borka, ali mislim da će se snaći i doći ba kraju i on. :)
Znači, subota 16.04?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Da, da, bolje nedelja!
Nale, ko bre da čuva tolke pare, pa još posle mora da dovlači sve to, svako kupi i ponese!
Мени субота у принципу никако. Поготово ако фасујем Ниш или Суботицу, онда могу да стигнем на крај окупљања.
Ако је већ напољу, то је у току дана, хладно је за клупице увече
Pa, recimo da počne danju, pa kad se završi.
pa nije hladno, uveče bude oko 15-16 stepeni. počne oko 19:30-20h a završi se ko zna kad.
Реме јесте бре хладно, поготово за седење на клупама. Око пола девет ти је око десет степени максимум.
Da da pametno :)
Svako veče sam napolju čoveče, nije hladno, ali ajde dogovorićemo se. :) Može nedelja u toku dana.
Ma gde bre hladno? Možda sada, ali još dve nedelje, ej!
U, bre, al' ste zaBludni, samo bi se okupljali... Pogotovo ovaj reme :P
Nije, pa i četvrtak i subotu sam tu proveo.
EDIT: Do ujutru. I nije bilo hladno.
Nego, ae petak ili subota, ja ne mogu u nedelju najverovatnije.
Ae.
Ajde petak onda. :)
Nikako ni jedno ni drugo...
Ае понедељак онда. Немам шансу да се појавим ако није недеља или понедељак :(
ja ponedeljkom ne mogu nikako. A i nedeljom teško. A šta mislite na ponedeljak posle uskrsa, neradni dan je isto?
Реме д Геније :)
Jee, pa da ponesemo i jaja!
Pa da, pa će konačno neko i da se tuca na okupljanju. :P
Ma brate vikend većini odgovara. Sad, jebiga zbog Borka, ali mislim da će se snaći i doći ba kraju i on. :)
Znači, subota 16.04?