Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. tridesetak.... al ako ćeš da navraćaš, navraćaj u subotu. jer nedelju organizujemo specijalno za sylara, pa mož da se desi da ljudi neće moći/hteti da se cimaju dva dana za redom...

2. lemajo pogledaj pvt :D

3. ali pazi ako ne dođete ja ću srušiti jebeni trg :D znači nedelja 9? Lolololo

4. Која секта. Ко све долази?

5. u nedelju? :D lololo

možda neki drugi put ako mi neko javi na vreme :(

6. hehehheheehh
    reme, ček bre, zar nisi ti bio na onoj mejling listi? imaš sve tamo...

7. Reme mojne se gubis, sto puta sam ti rekao, u subotu bre, u 4. Dolazi puno ljudi, imas na fejsu poruku.

8. Мрзи ме да читам. Не знам да ли ћу доћи. У фрци сам.

9. U frci, a ceo dan na sajtu, ccc...

10. Који цео дан, у једанаест се логовао први пут.

11. Стрпите се да ми прође пријемни. :)

12. Da, da, a stalkujes iz offline po ceo dan :)

13. Какав човек. :) Цео дан био у читаоници. У пола 9 дошао кући, једва изашо са ПМФ-а мртвог, сва врата закључали говнари, морао сам да прелазим у другу зграду оним ходницима. :)

14. Hoću neku brošuru da vidim...

15. Ovo sam posetila prošle godine, atmosfera sjajna, jeftino pivo, super ljudi, muzika fenomenalna, pa ako je neko raspoložen za vikend...
    http://prnjavorstock.dev63.com/o-festivalu

16. Pu oca mu jebem to u mom rejonu, a ja imam ispit u nedelju. Doduše ispit je pre podne.

17. To se ne plaća jel? Ako je besplatno, možda i dodžem :)

18. Hahaha pogledajte galeriju slika na onom linku. Koji pajvani sunce ti jebem.

19. Пајванчероси лололололололо

Ја сам некад бијо на окупљање!

20. Ja ću biti u selu za vikend, a to je na desetak km odatle. Više mi odgovara nedelja, ali možda svratim i u subotu, što da ne. Biću sigurno tamo, pa se možda i vidimo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.