Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Reme, otvori temu i lepo napiši, tad i tad, tolko i tolko sati, tu i tu!
Na primer, 25.04, 14 h, ston hendž.
ok :)
E Reme, zamolio bih te da kada se odluci tacno vreme i mesto i sta da ponesem, samo mi napises u PVT! :))))
Evo imaš na ovoj temi sve detalje.
http://vukajlija.com/forum/teme/23499
dakle kad je okupljanje? i jel će biti tucanja da znam da ponesem jaja...i veštačka i prava.
Ima li koji intelektualac iz Bosne ? ( ovo nije retoričko pitanje )
Interesuje me okupljanje u BG? Koliko cesto se organizujete, i to?
Кад ја дођем, окупимо се, попију Никшићко, Фејз па'не после 2 и онда му ја проспем боцу пива по мајици и сви мртви задовољни идемо кући...
Понекад се деси да истучем Ђимија лолок
Мислим да се окупљају често. Било је пар бап МАСОВНИХ преко 40 људи на које сам ја ишао. Али у суштини буде досадно лололо Шалим се, окупљања буду ок, јебем ли га колико често, али оно, ако те занима прати ову тему па ћеш сазнати :)
Hocu, hocu. Hvala :) Naravno, Smarko, nista bez Niksicog :)
Oćemo li u skorije vreme opet? Možda negde posle junskog a?
Pa 18. juna u Beogradu, kod Konja u 4, ko dodje doso.
u jebote jel to subota? Aj pomerimo za nedelju pliz u subotu nisam tu
E jebiga, zavrseno ti je to. Ne moze sad 20 i kusur ljudi da se pomera zbog tebe. Drugi put, sta da ti kazem...
pa ko se to i kad dogovarao leba ti kad ovde ništa ne piše?
ma jok bre čače, nije frka, pomerićemo. u stvari, napravićemo reprizu! i subota i nedelja.
vidimo se u nedelju sylar! :)
eeee, al nedelja uveče jel može tako? Vraćam se sa nekog puta :P
može. mi čemo svi u subotu da se iskoordiniramo kad se budemo videli, i u nedelju te čekamo kod konja u 9. može?
Koliko ljudi će odprilike da bidne ? Možda svratim
može 9 je dojajno...