Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Dovodim i rasne emo cave, ima sve da miriše na mošus.

2. Elek, ne ignoriši me, nadrljaćeš!

3. Mogu li ja da dođem sutra, imam 125 kilograma ?

4. totalno sam nebitan
    onda mora trazimo ili privedemo nesto za plodjenje

ako se org pisite ovde pa se malo druzimo

5. elek mojne trosis pare na fufice iz picinog kao pratnju, navatamo picke najmanji problem :)

6. a sreda? ima li tad sta?

7. Natnat jel mogu ja da dođem ? Jel smem ?

8. ima sve s rostilja tad

ae zdravko

9. Koliko vas dolazi, da znam da li da tovarim više komada?

10. BeboP , ostavi na PVT nekome od poverenja kopiju LK, dve fotografije i to je to. Javljamo.

11. Dovodim i rasne emo cave, ima sve da miriše na mošus.

Elek kupiJo nož!

12. Nikad gore 'sastajanje'. Užas živi, smorio sam se k'o zmaj. A još da bude gore konobarica mi nije donela piće.
    'Bolje kvalitetno sam, nego nekvalitetno sa drugim/a.'

13. Elek kupiJo nož!

Bila akcija u Snajperu, dobiješ flašu hloroforma od litar i neke rukavice.

14. bilo do jaja okupljanje sa par jednim izuzetkom... :P

15. Шакал
    ja se mozda pojavim sa strane da vidim na sta licite pa ako mi se dopadnete ja cu vam pridjem. ako se ja, pak, vama ne dopadnem, ne brinite, castim pivkanu.

Ipak cu ovo sutra da izvedem, mrzelo me veceras

16. e za to ti treba PVT od nekog od kvalifikovanih, a ja to nisam jer je meni ovo prvo okupljanje sa tom ekipicom ;)

17. ma opusteno, samo ja da vidim ko ste vi i kako izgledate, uopste ne mora se druzimo

18. lako smo prepoznatljivi.... žene sa malim sisama i muškarci sa velikim sisama ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.