Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
U tvom srcu.
Dođite kod mene na Medak III da gledamo zvezde.
Bebo, da znas da jesi.
Đes Kakana.
Ooo, evo po malo, tu i tamo...:)
Neka, neka, valja se ;)
Kako je kod tebe, kako zivis?
Gura se nekako :)
Ne znam dal ste primetili (ucesnici okupljanja onomad) da nam je odlazak na soranje isao kruzno. Bila sam slobodna da primetim. Ja otvorim sezonu pa onda krene ciklicno...pa opet ja.:))
Ahahahah, tačno. :))
A kafana je bila posecena toliko da je svako od nas mogao da sedne za zaseban sto.:)
Al sve u svemu bilo je fino...
Al sve u svemu bilo je fino...
I jos da ostane jedno 5-6 stolova :)
I isterase nas na kraju...ej bre.
Ali najjače, gase se svetla, vi pričate i kulirate. Zatvaraju vrata, vi pričate i kulirate. Zatvaraju kapiju, vi pričate i kulirate. :D Tek na kraju kad nam čovek reče da je fajront smo izašli. :DD
Ako je neko od vas beogradjana budan, dolaz' kod konja u centar da pijemo kafu :)
Ti si bre vampir, većina je tad stigla kući tek :)
Ali najjače, gase se svetla, vi pričate i kulirate. Zatvaraju vrata, vi pričate i kulirate. Zatvaraju kapiju, vi pričate i kulirate. :D Tek na kraju kad nam čovek reče da je fajront smo izašli. :DD
Sa stokom samo tako moze. Zamisli bre, da on zatvara kafanu u 12.ccc
kući tek :)
kakav vampir, zar vampiri ne žive noću? A ne izjutra.
Izblejasmo Faca i ja malo.
upoznao sam električara, barakudu i ostale, sad mogu dumrem
do kad faca ostaje u u beogradu? Oću kiflu uživo!
lololo