Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Gde si bio sve ovo vreme?:D

U tvom srcu.

2. Dođite kod mene na Medak III da gledamo zvezde.

3. Bebo, da znas da jesi.

4. Ooo, evo po malo, tu i tamo...:)

5. Neka, neka, valja se ;)

6. Kako je kod tebe, kako zivis?

7. Gura se nekako :)

8. KAKANA

Ne znam dal ste primetili (ucesnici okupljanja onomad) da nam je odlazak na soranje isao kruzno. Bila sam slobodna da primetim. Ja otvorim sezonu pa onda krene ciklicno...pa opet ja.:))

Ahahahah, tačno. :))

9. A kafana je bila posecena toliko da je svako od nas mogao da sedne za zaseban sto.:)
    Al sve u svemu bilo je fino...

10. A kafana je bila posecena toliko da je svako od nas mogao da sedne za zaseban sto.:)
    Al sve u svemu bilo je fino...

I jos da ostane jedno 5-6 stolova :)

11. I isterase nas na kraju...ej bre.

12. Ali najjače, gase se svetla, vi pričate i kulirate. Zatvaraju vrata, vi pričate i kulirate. Zatvaraju kapiju, vi pričate i kulirate. :D Tek na kraju kad nam čovek reče da je fajront smo izašli. :DD

13. Ako je neko od vas beogradjana budan, dolaz' kod konja u centar da pijemo kafu :)

14. Ti si bre vampir, većina je tad stigla kući tek :)

15. Шљивић
    Ali najjače, gase se svetla, vi pričate i kulirate. Zatvaraju vrata, vi pričate i kulirate. Zatvaraju kapiju, vi pričate i kulirate. :D Tek na kraju kad nam čovek reče da je fajront smo izašli. :DD

Sa stokom samo tako moze. Zamisli bre, da on zatvara kafanu u 12.ccc

16. Ti si bre vampir, većina je tad stigla
    kući tek :)

kakav vampir, zar vampiri ne žive noću? A ne izjutra.
    Izblejasmo Faca i ja malo.

17. upoznao sam električara, barakudu i ostale, sad mogu dumrem

18. do kad faca ostaje u u beogradu? Oću kiflu uživo!

19. Oću kiflu uživo!

lololo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.