Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
'Ajte smirite se, nego da se lepo dogovorimo gde ćemo i šta ćemo. Nemo' mi uvodite negativnu energiju ovde (energijo, no pun intended). :)
sine, zar se ne piše "pretpostavljam"?
Ko je prvi počeo neka se stidi.
Šta bi, hoće li neko u nedelju na Adu da vozi bajs ili ne? Neću više da ponavljam.
pa naravno da pizdim ako sam se s nekim dogovorio da mi javi kad i gde pa to ne uradi... To nije lepo i ja to ne bih drugima uradio... Volim da upoznajem nove ljude, pogotovo ako ih znam na neki način npr sa neta...
brate, rekao sam ti razlog i sve to, a ti pizdiš ovde. opusti bre, do prvog će biti bleje koliko oćeš, ovih par dana. :)
a sad čilujte svi
ma chill :D kad je ovo sa mlatom?
sutra, trebamo da vidimo još sve.
najverovatnje uveče
Vi ste prsli ko neonke.
'oce li neko sa mnom da se okupi? na tajms skveru u 9?
http://images.memegenerator.net/instances/500x/9775261.jpg
Jes jes, gambi junac od čovjeka, sjećam se.
Jel' će biti neko novo okupljanje ? Ako je neko zainteresovan od onih koji ima moj fon nek' se javi...
možemo neko Zemunsko ukupljanje da organizujemo
Биће и једно окупљање следеће године кад буде Бир Фест. Тако да ето..
Njah... malo ranije. Nešto za septembar il' oktobar.
bilo juče jedno...
U Njujorku možda ?
Jok, ja sam više za Sidnej.
i ja bih da se okupim. Zanima me kako izgledaju ljudi koji jebu toliko.
Znaš kako izgledaju belosvetski jebači? E, pa ni nalik.