Mene, kad svratim u Bg, samo vode u neke kafane sa životinjskim nazivima vrste kornjača, mačka...
Aj pravite okupljanje u NS, al tamo negdje u drugoj polovini oktobra :D
Tačno bih te sanjala, ja sam bre ranoranilac, mora neko i da radi ovde :)))
Šta ste se uspaničili? Staro mesto, naše stepenice kod borića u 8. Ko ne zna, neka uhvati za ruku onoga ko zna.
Možda dođem u Niš za koji dan, al gledaću da se ne zadržavam tamo (a ni niđe u Srbiju posle 10 uveče) jer tad kolko ja znam je zabranjena prodaja alkohola.
Zna se, a spisak je u mojoj glavi i podložan je promenama :))
Što se mene tiče, dođi i u 10, ali ti ne garantujem da se nećemo maknuti odatle ako bude hladno, pa se javi.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Crno, dođi bre na PVT pa pitaj šta te zanima :)
Čekam te kod stepenica lololo. Jeste, Mox Folder, najjači nik.
ček jel na starom mestu kod česme ili kod bora?
Mene, kad svratim u Bg, samo vode u neke kafane sa životinjskim nazivima vrste kornjača, mačka...
Aj pravite okupljanje u NS, al tamo negdje u drugoj polovini oktobra :D
Старо место ? Било их је мали милион...
a bolje ipak nedelja a? Neradan dan i sve to...
Па и субота је нерадна... добро за јевреје, ал' и већи део народа.
ma jok kod česme je majka... Tu ne možemo da se promašimo nikako uvek sedimo na istom mestu... Nedeljom i bog ladi jaja... (nadjebite to jevreji)
Ок... у реду. Теразијска чесма ил' она код Кнеза ?
knez... Ama koji dan, šta kaže konzilijum (natnat)
Да... конзилијум има задњу реч овде.
Kad je to okupljanje onda?
ko ima muda da joj pošalje sms sad? :D
Tačno bih te sanjala, ja sam bre ranoranilac, mora neko i da radi ovde :)))
Šta ste se uspaničili? Staro mesto, naše stepenice kod borića u 8. Ko ne zna, neka uhvati za ruku onoga ko zna.
Možda dođem u Niš za koji dan, al gledaću da se ne zadržavam tamo (a ni niđe u Srbiju posle 10 uveče) jer tad kolko ja znam je zabranjena prodaja alkohola.
Има истине овде, али увек постоји негде, неки трафикант. :)
a subota ili nedelja? Ja cenim da je bolje nedelja jer je neradna i sve to... Ima nas nekih koji rade subotom...
Subota, jer ipak ima nas više koji radimo ponedeljkom.
realno...ja ću onda doći malo kasnije...oko 9. Jel se zna ko sve dolazi? Neki spisak?
Zna se, a spisak je u mojoj glavi i podložan je promenama :))
Što se mene tiče, dođi i u 10, ali ti ne garantujem da se nećemo maknuti odatle ako bude hladno, pa se javi.