Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad nema kiše, dobar je i grad!
Али не секс и град.
Seks nije dobar?
Секс је ОКЕЈ. Али секс и град, она хумористичка серија хумористичног карактера, као хуманитарно нешто - није.
I agree.
Dakle, ima li dobrovoljaca za vikend?
Ја сам чуо да на следеће нолајферско окупљање долазимо Јогурт, Бурзум, Гумени и ја.
где си то чуо данкане? Пошто сам ја исто тако чуо да ја не долазим
Tebrex vi uvek možete da popijete sa mnom. Makar i preko pičke lololo
Ja sam čuo da sutra ima jedno mnogo do jaja okupljanje, imamo i selektora! Malo nas je, al' smo govna!
Kakvo je ovo okupljanje pominje? Sutra ili...?
штета што нас није било више данас.
Danas bilo? E, jbg...
Јок мор, било мини-окупљање. Биће право вечерас.
A gde? Ja mislila to sutra... Došla bih sa drugaricom, nisam bila 100 godina na okupljanju :)
Незаборавка, ложе те безвезе, биће МОЖДА следећи викенд, пустићу ти ја пвт ако буде.
E, to mi više odgovara... Hvala, Gambi, ništa bez tebe ;)
Ajde ljudi dogovorite se.
Ako je u BG okupljanje za vikend, javite :)
ЈА СЕ ОКУПИО СА ФИЗИКОМ!