Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Eto čuli ste, biće i riba. Makar da ždrakate bičarke ako ništa drugo.

2. Slobo baletanu pičkasti nemoj da bacim čini na tebe pa da se tuširaš sonom kiselinom u kevinoj saksiji lololo

3. Kaze Predrazinjo da ce biti nesto uskoro u Novom Sadu.. xD

4. АЈДЕ БРЕ ДОРГАНИЗУЈЕМО НЕШТО ЗА ОВАЈ ВИКЕНД? А?
    ЖЕМО?

5. žemo samo da znas da u subotu roka sneg... Tako najavljuju znaci treba da se dogovorimo dan unapred da bi ti rezervisao neku kafanu, iako to stalno govorimo pa se nikad ne desi jer se do zadnjeg trenutka ceka neka... Npr Trisa "e izvinite ne dolazim jebiga vidimo se drugi put" ili Elek "ne dolazi niko sa dobrim sisama, zajebi..."

6. Ај ми кажи чији си дупли на ПВТ, не пратим баш све.лоло

А нисам мислијо неко МЕГА УЛТРА окупљање, већ неколико нас у пивници, или тако нешто...

7. 'Начи испала. Јебига. :)

8. Ево ја се јављам за идућу недељу.

9. Ја ово да се приваљују људи ил је то неки затворени позив?

10. Nema prijavljivanja, samo gledas sa strane, saznas lokaciju bleje i privalis se. Tako sam ja par puta.

11. Ма пријављују се овде. Ово цео свет мож' да види.
    Приватна окупљања се другачије организују.лоло

12. Кажем приваљују. Ал то ти је то.
    А Букснетино ниси ни ти наиван.

Претпоставио сам да се штекујете кацу приватна, ал да питам за сваки случај. Добро ај јавите онда овде за та јавна ако буду.

13. Samo ti slusaj ovu staru flopinu. Znam ja sta pricam.

14. Stara flopino, kaćemo mi nešto lokalno, da iscimamo i ovog donjeg druida vrste Pjer?

15. Не би стварно шкодило неко окупљање, а јбг. упућујем Тадићевско извињење онима које сам испалио на окупљању у задњем моменту кад сам требао да будем тамо а нисам био тамо.

16. Ајде кад је већ јавно да се и ја пријавим... куд сви Турци ту и мали Гобла... него у ком месту ће се одржати окупљање?

П.С. Несам читао све коментаре од времена, па се извињавам ако сте то већ споменули.

17. ovo sto kaze ludi čak, tu je i nadjak baba, i pajko ako bude u hudu, nacice se jos neko valjda...

18. pa ajde, organizujte se, 'bem vas.
    moze nesto u subotu.

19. koga bre ti okupljaš, dete?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.