U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
to rusko pivo je nešto najodvratnije ikad :S
al zato 8% alkohola dere lololo
i đe i kad ondaK?
EDIT: banderaš imaš PVT sa brojem telefona pa javi...
Đe se iskupljate vukajlijaši dedžgo!
Buri ne verujem da ću doći, samo sam hteo da organizujem ovu bandu.
Đe se, kako sam već pito, iskupljate?
Na beerfestu glavni. Jebi se banderas. Nista, onda cu probati upratiti temu pa dodjem ja.
Na beerfestu glavni. Jebi se banderas. Nista, onda cu probati upratiti temu pa dodjem ja.
Jel sutra?
to rusko pivo je nešto najodvratnije ikad :S
Drugu si priču sinoć pričala. :)
Еј људи, ја заборавио да се јавим!!! Иде неко на Бир Фест вечерас?? Ае јавите ми се у инбокс :)
22 h ulaz broj ... jbga neki na kraju ko prošle godine.
električar
EDIT ulaz broj 2
Ел ово важи за данас??
Ja sam oko pola 11 tamo, aj kad se dogovorite napišite gde se i kada nalazite, pokušaću da vas nađem, doduše pojma nemam kako iko izgleda.
Ни ја, ае сачекаћемо до увече па ако се нико не јави нпр до пола 10 оставићу ти број у пвт па чемо се начи и ми и сви остали :)) М?
U poređenju sa NikšiČkim je sranje. :))
Lav i samo Lav. U kakav haos upadoh sinoć, kad ste vi otišli. :D
Ma meni nakon one poljane ne bi dobro, nikako. Jelen matera! Ajde ba i večeras, budeš s ovim mojima.
Ne mogu, ne smijem, moram ujutru u čitaonicu.
Kakvi ste nolajferi kad ni za lajf ne možete da se odlučite gde ćete i kako ćete.
Stoka.