Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Genije na avataru drži svoju sliku.
Hahaha...
Staklena gricka nokte na nogama.
Genije traži samo ženske koje su maljavije od njega.
Стаклена се добровољно пријавила и испунила критеријуме.
Staklena je nocas bila odlična. Prala mi je noge.
Štrokan je veliki fan sastanaka na slepo-nada se da će tako upoznati svog omiljenog pevača, Sašu Matića.
Staklena je iskopala oči da bi unutra stavila klikere.
Генијални геније је стварно геније
Genijalni genije ima slicicu chuck norisa naljepljenu na vodokotlicu u WC-u.
(imam Vukovu diplomu,pa dakle jesam .... to nije laaaaaž )
Strokan i dalje misli da treba da dobije menstruaciju.
(Imam i ja 3 Vukove diplome, ima li ko jači? Hahaha)
Genije osvetljava prostorije fenjerima-ne veruje Tesli nikako.
Staklena svira usnu harmoniku.
Rimejk ne toleriše razgovor sa ljudima koji ne znaju sve cifre iza zareta broja pi.
Rimejk veruje da će se u njegovom gradu otvoriti Kvik N Mart.
Стаклена не верује у негативне бројеве, јер јој није јасно како да примени то на примеру са коцкицама чоколаде.
strokan nosi karirane boxe
Strokan misli da su pečene mačke ukusne.
штрокан се одјављује
strokanu se prikenjalo :)
римејк није у праву...