Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kako me nerviraju ove pičke engleske, kukaju o rasizmu, ma mrš na ostrvo plačipičke. Čitam sad kako hoće da nam namjeste bananu, o jebote...
i tako ćemo dočekati dan da gledamo Hrvate, Bosance pa možda čak i Crnogorce na svetskom prvenstvu, a da nas neće biti!!! Ja ću navijati za BiH bogami, imaju izuzetno simpatičnu ekipicu i ubojitog Džeksona u napadu!
EDIT: Mislim da u ovom trenutku svaka jugoslovenska bivša republika može rutinski da nas dobije, i na svom i na našem terenu.
Два такмичења суспензије за младу селекцију, у најбољем случају.
Црња прогноза је до 10 година за све репрезентативне селексије.
Ма дај, бре, претерано. Неће бити ништа, нека новчана казна евентуално и можда која текма без публике и то је то.
Ma to je čisto preseravanje, ja nsiam vidio nikakvu tuču, samo naguravanje. Isto tako su naši igrači ostali na terenu kad su engleski išli u tunel. Jedini incident koji sam ja vidio je da je Ninković, br20, nasrnuo na Rouza, br3, jer je provocirao.
Људи, УЕФИ сад треба жртвени јарац, опет је почело дивљање навијача.
Додуше, ми му више дођемо као овнови, али смо прави профил оних које треба разапети за пример. Никог неће да боли курац за нас, мали смо, нисмо нека велесила, а знамо да бљеснемо с времена на време, тако да смо идеални за ту улогу.
Не може, брате, да се да тако строга казна за тако слаб инцидент. То имаш стално да се играчи посвађају и да навијачи вређају на расној основи у целом свету. На сваком битнијем Ел класику избије неки инцидент играча Реала и Барсе. Навијачи Интера кричу к'о мајмуни свом сопственом играчу - Ету (и тога уопште пуно има у топ лигама). Румуни провоцирају Босанце неким транспарентима подршке Ратку Младићу и кол'ко тога још има... Да сад нас казне избацивањем из такмичења, морали би мало-мало неког да избаце, јер критеријуми не смеју да буду много различити.
Што не смеју да буду различити? Па сад си навео пример. Навијачи великих клубова који доносе пуно кинте због преноса пролазе некажњено, сети се дуела Роме и Јунајтеда у Риму пре пар година, било је 30-ак избодених и ником ништа, а наши запале бакљу, 100 иљада јевреја, изволте.
Ми нисмо Румуни, јер нисмо у ЕУ, а опет и политика има много утицаја на уефу. Кад нас већ сви газе и јебу, што не би и они?
Рек'о сам да не смеју да буду МНОГО различити. :Д То значи да не може Реалу и Барси да не буде никад ништа, а нас да избаце из такмичења због исте или сличне глупости. Могу да нас казне новчано, како кажеш, плус можда још неку текму без публике.
Знам ја да не би смели да буду толико различити, али јебига, упореди ову утакмицу коју сам навео и утакмицу Зрињски-Партизан и санкције за клубове. А има од те утакмице Партизана много горих примера и у Лиги Европе и у ЛШ, али опет, ми нисмо ни црно испод нокта, нажалост.
delegat utakmice drugo poluvreme sedeo na klupi engleske.mada,rekao je da je organizacija ok.nije bilo upada na teren,posibali se igraci.to nije normalno,al je maltene uobicajno.u engleskoj redovno.tako da pirgavci nemaju sta da cmizdre.
А јесу ти у Риму били избодени на стадиону или негде даље? Не сећам се тога. Знам да су ови Партизанови дебили убили оног Француза и Партизан је прош'о некажњено, јер инцидент није био на стадиону и клуб је био немоћан да то спречи.
Kakva su govna ovi Britanci, pa to je strašno! Našlo se nekoliko budala u publici, dobacivali nešto i sad se oni kao nešto iščuđavaju! Pa jebem im mater, napravili su sranje u Africi da se oni mučenici dole ni dan danas ne mogu oporaviti, bili najveći robovlasnici u istoriji čovečanstva i činili genocide nad čitavim nacijama, a neke su čak i istrebili! Ali tako je vazda bilo, ko će o poštenju ako neće kurva. Šta, izvinili su se svim afričkim narodima što su ih jebali nekoliko vekova i sada smo kvit? Ubiješ čoveka pa mu se izviniš, ma nema zime brate, sve ok. Govna licemerna, nadam se da će vas sve potopiti cunami pizda vam materina rasistička!
Braćo i sestre. Morate da razumijete Engleze. Oni su dužni crncima i zato ih toliko brane. Ipak su im crnci donijeli svježu krv. Znate, proružni se narod braća sestrama prave djecu.
Malo je licemerno da engleska govna nas tuže za rasizam a ovamo mole Terija da se vrati u reprezentaciju. Nek puše kurac. Kazna treba da bude nekoliko mečeva bez publike i to je to. I oni su učestvovali u tuči a ne samo naši.
Pa oni su se samo branili.
Ferdinand je ispao car i poklopio ih,
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/rio-ferdinand-prvo-da-pocistimo-ispred-svoje-kuce-100033.html
To Rio Srbine!
Срето, Гробари нису убили Татона. За то су се појавили нови докази скоро, као и сведоци којима је прећено ако посведоче како је стварно било. Нисам пристрасан ни мало у овом случају, навијам за Звезду, али истина у вези тога је
"БРИС ТАТОН, БРИС ТАТОН, НЕК ГА БУДЕ СРАМ, НИСМО ГА МИ БАЦИЛИ, СКОЧИО ЈЕ САМ!".
Било ван стадиона, али имаш пун курац примера да за срања на стадиону утицајне земље пролазе некажњено.
ЕВО ВАМ АЛИСА МАРИЋ, А ВИ НАМА ДАЈТЕ ФЕРДИНАНДА !
Веверице, небитни су нови докази односно сведочења. Знам за то, али кад је Уефа требала да реагује, мислило се да су га они бацили. А немој да браниш будале, које нападају једног странца, шта год он радио. Није он сам скочио зато што му се скакало.