Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Da prijatelju, Bris Taton nije ubijen, nego mu je preseo život u 28. godini i onda je odlučio da dođe u rajsku zemlju Srbiju da okonča!
Не кажем да га нису јурили и да није било срања, већ само да га нису бацили.
Ухапсите овога због писања канцерогених постова.
JA JEMEN!
Elem, sramotna igra, jebe mi se za iskompleksirane jebene Engleze i njihovo sprovođenje neke pravde, poserem im se u kraljicu na po Londona. I neka nas izbace, i treba, naš fudbal ionako treba ukinuti. Ne govorim zbog rasizma već zbog sramotnih predstava obije selekcije. Posadite pšenicu po stadionima, dajte ljeb gladnoj djeci mater vam preplaćenu jebem.
Hahahhahahahhahahah zamalo se nisam udavio, pijem vodu i pročitam ovo!
Rio objasnio!
Prvo u svom dvorištu da se to sredi. A i mi imamo dvorište, zar ne?
http://www.mozzartsport.com/vesti/bane-vs-miha-nisam-dosao-iz-londona-da-ti-razigravam-igrace-iz-agencije Ма нема менаџерских играча у репрезентацији...
e, ja da napomenem da sam juče bio u Skoplju i pratio tekmu sa totalno makedonske tribine.
ono su zviždali Makedonci, kakvi bre Šiptari...em se deru: Ko ne skaka taj e Šiptar, a ovamo kad onaj velemajstor Agim dade gol, svi ga slave...jebem ti narod.
btw, onaj performans za Tošeta (Bog da mu dušu prosti) im neću zaboraviti.
a ovo su oni zaboravili
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Skoplje_1912.jpg
Голмани:
Владимир Стојковић (Партизан),
Жељко Бркић (Удинезе),
Дамир Кахриман (Таврија).
Одбрана:
Бранислав Ивановић (Челси),
Александар Коларов (Манчестер Сити),
Невен Суботић (Борусија Дортмунд),
Матија Настасић (Манчестер Сити),
Ненад Томовић (Фиорентина),
Милан Бишевац (Лион),
Никола Максимовић (Ц. Звезда),
Александар Луковић (Зенит).
Средина терена:
Срђан Мијаиловић (Црвена звезда),
Љубомир Фејса (Олимпијакос),
Александар Игњовски (Вердер),
Радосав Петровић (Генчлербирлиги),
Немања Матић (Бенфика).
Напад:
Зоран Тошић (ЦСКА Москва),
Ненад Крстичић (Сампдорија),
Марко Шћеповић (Партизан),
Душан Тадић (Твенте),
Дејан Лекић (Осасуна),
Филип Ђуричић (Херенвен),
Ален Стевановић (Торино),
Миралем Сулејмани (Ајакс),
Лазар Марковић (Партизан)
Шта бисте све постигли са оваквим тимом у нашој омиљеној игри? А, да, овде се говори о стварном стању. Прво да видимо оне од којих све зависи на терену. Баш ме занима ко не би пожелео овакве играче у својој екипи, осим појединих који само тренирају у свом клубу, а утакмице не прате ни са трибина. Међутим, они не постоје као тим. Не боре се један за другога, што се каже не дишу као један. Као да немају ништа заједничко, као да их ништа не веже. Као да су се састали први пут у животу и први пут видели лопту. Тим? Ово што имамо ми је само скуп појединаца. Тим су исто колико и људи који чекају бус на станици.
Шта је разлог овоме? Волели бисмо сви да знамо! Па хајде да барем загребемо по површини у нади да можемо да схватимо одговор.
Пођимо опет од оних који се питају на терену. Очигледно је да ми немамо нападача. Не тандем, него једног јединог нападача! Од свих на списку који се воде као нападачи, само се за Лекића може рећи да припада тој групи (да не улазимо у његов квалитет). У последњих 10 година, ми нисмо звали нападача који је у форми у свом клубу. Кад је Жигара био нешто ново код нас, Саво је морао да прегура 100 утакмица, кад је Пантела плодио у Херти, био је на клупи. и обрнуто, кад су поменута двојица били тотално ван форме, били су редовни у првом тиму, заузимајући место неком ко је у том тренутку вероватно био бољи. И тако (вечно) у круг.
Синоћна игра је срамотна! Као да су у свађи један са другим! Као да свак' говори различитим језиком. Изгледа да је наш стил постао "јури као мува без главе" инсистира се на додавањима која су крајње бескорисна. Мотив - нула! Жеља - нула! Знање - нула! Борбеност - нула! И да не набрајам даље... Па мајку му, погледајте само те клубове, ако изузмемо наше који су принуђени да играју са оним што им је на располагању, па нису ваљда сви странци толики аматери да пуцају паре на играче који играју овако? Они дефинитивно имају квалитет, као појединци, али још они морају да се озноје да би постали тим.
Синиша? Неки за, неки против, сада више ово друго. Судбина сваког нашег селектора, ма ко то био. И он сам нас збуњује својим потезима, који су у једном тренутку логични, смели, па и зрели, а у другом су тотална супротност од онога шта он форсира. Мислим да он прво треба да се сабере, и да мање прича а више ради, јер нема баш ништа што може да покрије све његове изјаве, а мислим на трофеје и успехе.
Проблем је сигурно још дубљи. Савез? Да, али не само они који су у њему, него и они који га окружују. Тек ту ми ништа не знамо, можемо само да нагађамо које су све комбинације у питању. Требало би да одрадимо чистку као у Пољској, макар су им клубови живнули када су очас посла похапсили све "фудбалске раднике". Рамадани је само једна карика у читавом том ланцу.
И даље ће све бити врзино коло. Играчи ће се бламирати, Синиша правити луд, савез ће пити шампањац после следеће победе, а кад после ње изгубимо рећи ће како кривица није њихова. Најбоље би било да неко од њих проговори у чему је проблем, што ће се тешко десити, па да видимо шта нам је чинити. Није сигурно Видић без разлога напустио репрезентацију.
Tekst jednog momka sa fudbol menadžer foruma, sa kojim se slažem u potpunosti, onako baš je ubo. he he
ау дал је могуће за македонце.... који смор. не знају шта раде, хтели државу саће их појести ови, од нас се удаљавају а притом у свом том лудилу трипују античке грке... уфф
Dobra analiza Vesli, ono juče kako sam ih gledo, pa nema neke razlike kad bacim oko na Dinamo Vranje - Trstenik.
Davide, kupili ovi sa kojima sam išo karte za zapad...to mu je kao najvatrenija tribina...ja sam doduše bio pored korner zastavice, pa sam mogo i da rezonski komentarišem, kako oba tima nemaju pojma. Ali, apsolutno ne verujem da je bilo ijednog Šiptara na toj tribini.
Ja stojim i slušam himnu, a oni zvižde...trebo sam da ih sadžkam, al sam pička :D
btw: kriza identiteta, i vrh izjava mog drugara: U ovo Skoplje ima više Šiptari nego Srbi...
pa dramska pauza...
mislim, Makedonci
Бане је мени толики готивац, скоро нисам неког спортисту више готивио.
Ако је ово тачно, надам се да ће Миха да цркне и да попије отказ... Кад цркне. лололо
Ovaj Mihajlović je precrtani Vermez sa one teme vermez šizenje. PAZI TI IZJAVU
“Ti si lev bek i nosićeš broj 3, tako da mogu da te prepoznam”.
“Ti si lev bek i nosićeš broj 3, tako da mogu da te prepoznam”.
Па и Михајловић је носио 11 где год је играо, а играо је штопера, а не лево крило.
Siniša Mihajlović je veoma nagao i izrazito netaktičan čovek. Uzev u obzir činjenicu da je trener sa skromnim radnim stažom, u kombinaciji sa ovim mladim i neiskusnim igračima koji imaju mnogo visoko mišljenje o sebi samima, ništa drugo se nije moglo ni očekivati.
Како он очекује да ову двојицу млађи саиграчи на терену слушају и поштују ако их он не поштује? Није ми јасан, али уопште...
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/32312/medium_Miha_peder_izdo.png
Verovao sam u njega i branio ga u onim blamazama u prijateljskim mecevima ko da mi je otac, al eto vidim da sam pogresio. MIHO JEDI GOVNA SPONZORUSO FUDBALASKA
Totalno pogrešan pristup. Neko silovanje, nametanje autoriteta, pa ne može tako jebiga, tako ne možeš više ni sa djecom a ne sa odraslim ljudima koji su nešto uradili u svom životu.
Netaktički od starta, počelo je sa malim Ljajićem kome uopšte nije pružena šansa (što da ne, iako je prosječan igrač ko kaže da ne bi zablistao?) a završilo se sa Banetom i Kolarovim.
1. Stojkovič
2. Ivanović
3. Biševac
4. Subotić
5. Kolarov
6. Kuzmanović
7. Tošić
8. Janković
9. Žigić
10. Ljajić
11. Cleo
12. Brkić
13. Basta
14. Luković
15. Nastasić
16. Obradović
17. Ignjovski
18. Krasić
19. Tadić
20. Matić
21. Sulejmani
22. Lane Jovanović
23. Aleksić
24. Petrović
25. Rajković
Jebem mu mater jel ih toliko teško pozvati.
Šta je sa Vidićem? Da li je on definitivno odlučio da nikada više neće igrati za Srbiju ili je ostavio mogućnost da pod određenim okolnostima ipak zaigra?