Фудбалска репрезентација Србије

1. dusan1001
    Ne volim da se reklamiram al sad moram lolo

Човече, зашто изазиваш Бранкицу, децхко? :))))))))))

2. Disciplinska komisija FSS suspendovala je Nikolu Ninkovića i Ognjena Mudrinskog sa po godinu dana zabrane igranja u svim nacionalnim selekcijama.

Браво, браво, посерите им се по каријерама, ваља се.

3. Obozavalac_fanova
    http://www.sportal.rs/news.php?news=85145 Шћепакадабра...

Ово би требало да иде у тему "Српски фудбал шизење". Наслов је победио!

4. Disciplinska komisija FSS suspendovala je Nikolu Ninkovića i Ognjena Mudrinskog sa po godinu dana zabrane igranja u svim nacionalnim selekcijama.

a sto?
    oprostite mi na neinformisanosti, nisam odavde.
    i ko su ti igraci?

5. Због туче са инглишменима, иначе та два лика су млади репрезентативци, младе наде, таленти, тандара мандара...

6. Ја да сам нека власт, они би добили награде.

7. Оће џукеле да се покажу пред јевропом.

8. Дрогирана Веверица
    Ја да сам нека власт, они би добили награде.

Е, то! Не разумем овај потез ФСС-а. Као орасположиће овом одлуком ове из УЕФА да нас не казне. Па може ФСС да казни све играче, ако УЕФА одлучи да нас казни, казниће нас само тако.

9. he... sve ako nece englezi da kazne svoje kretene zbog toga (a trebalo bi reciprocno) :P

majke im ga zazuljene, idu mi na kurac ti britanci... nakon zivljenja u irskoj mi basbas smeta njihovo izdrkavanje nad svima redom.

10. Ali zašto Mudinskog? Ja sam samo NInkovića vidio da trči sa klupe. A koliko je Rouz dobio?
    EDIT: A ovo ovi naši. Joj, u dupe se uvucite. Onog malog Ninkovića treba, jer je bio na klupi i trčao da se tuče sa ovim ne ide to tako. Ali šta je Mudrinski uradio? I on se lemao?

11. Дабе, Нинковић је играч Партизана, а по принципу реципроцитета, мора и неко из Звезде да буде кажњен. :)

12. Tole, CIA, Vatikan....

13. Зајебавам се, измлатио енглеза. Ако је, бре!
    Обојици ордење и по улица у сваком граду!

14. Mihajlovicu, razocarao si me. Pogotovo sto sam gajio nadu da ces posao odraditi vrhunski.

Na zvanicnim mecevima dajes sansu Mijailovicu koji igra u Zvezdi, Ignjovskom koji je rezerva u Verderu i Fejsi koji greje klupu u Olimpijakosu.
    Maticu koji redovno igra za Benfiku NISI dao sansu NI JEDNOM i sad hoces da mu pruzis istu protiv Cilea, da navodno pokaze sta zna?!

To je Mihajlovicu trebalo obrnuto - Matic kao proveren je morao da igra protiv Belgije, a Mijailovica i Ignjovskog da probas protiv Cilea.

Definitivno nemas veze sa ovim poslom ili ti menadzeri kroje tim. Treceg nema.

Ovo ako nije Kurajber napisao, ja kurac svoj secem! :))

15. ШЋЕПОВИЋИ, ОДБИЈТЕ ДА ПЈЕВАТЕ ХИМНУ!

16. Džoni bi NI JEDNOM napisao zajedno. :)

17. To me jedino buni u celom tekstu... :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.