Фудбалска репрезентација Србије

1. Pričali ste o Radovanoviću , njegova keva i sestra žive ulaz pored mog ! On na leto dođe tu i igra fudbal sa ovim matorcima u kraju .

2. у бгду усаине?

овај видал дечко попиздео што је немоћан.

3. Arturo Vidal hijo de puta.

4. Davide tačnije u Zemunu , a što se Vidala tiče ovo je bilo za zatvor !!!

5. OVaj Marković će da jebe keve za koju godinu, sad jebe samo sestre.

Izgleda da smo pronašli napadača, Djordjević za 10 minuta gol i asistencija. Sjajna saradnja sa Djurdjićem.
    Izgleda da bi najbolje bilo da igraju Djorjdević - Tadić, Durdjić Marković - ----- dakle bez Tošketa..

Nažalost nemamo velike šanse za svetsko jer smo usrali mnogo toga protiv Makedonaca, šteta za ove momke koji bi se do Brazila uigrali i verujem prošli i grupe.

6. Sanšajne, nije Đurđić nego Đuričić, Đurđić je onaj iz Helsingborga što neće da ga zove govedo.

7. Mislim da su Đurđić (ako ga bude zvao) i Đorđević sasvim dobra rešenja na mestu centarfora. Obojica su u dobroj formi, obojica prosek od igrača, ali za naše standarde vrh napadači. Šćepović se u reprezentaciji pokazao neverovatno loše, kao i Lekić.

8. Ne palite se, imamo sranje reprezentaciju, a onaj miha ne ume ni da priča, a kamoli da izgradi kult reprezentacije, jer ima veliki ego lik i misli da zna nešto

9. @Mlatoni

Da jebote koja sam dileja. Djordjević, Djuričić, Djurdjić sve neki kurac isti.

10. Само још Ђурђића да позове умјесто Шћеповића и екипа је мање - више комплетирана. И још да кажем да су репрезентативци Чилеа, Видал и она десетка, највећа говна у историји фудбала. Написао бих још нешто, али нећу јер бих вјероватно добио стогодишњи бан. Толико су ме изнервирали. ЧИЛЕАНЦИ КЕБЕ, У ФАЗОНУ: КУМЕ ХОЋЕШ ДА ТИ ОПЕРЕМ ШАЈБУ?!

11. Ko li ovog Šćepovića može trpeti kako igra, žao mi grobara...
    Dobra igra protiv raspalog Čilea, ako sam razumeo imaju najveći niz poraza u svojoj istoriji, ali pobeda je pobeda, i to 3 komada.
    Uigravati ove igrače za sledeće kvalifikacije, ove su već izgubljene. Ima tu par talenata i može se napraviti ozbiljna ekipa, ali da ih neko drugi vodi i da igraju samo najbolji a ne onaj ko treba da se proda, što je bio slučaj ove godine.
    I da, Vidal teški, teški idiot...

12. Ne palite se, imamo sranje reprezentaciju, a onaj miha ne ume ni da priča, a kamoli da izgradi kult reprezentacije, jer ima veliki ego lik i misli da zna nešto

Apsolutno se slažem...

13. Kompletirana za šta?

За следеће квалификације.

14. Kurčina, odbijam da gledam te mazgove sve dok je Miha selektor i dok igraju Šćepovići u prvoj, jesam Grobar al ovo je prevršilo svaku granicu.

15. Da li je moguće da Miha dobija 800 000€...pa ja bi za te pare dao da me jebe cijeli stadion...

16. Ja sam još kada se polemisalo ko će biti selektor priželjkivao da to bude Jovanović iz Apoela, mislim da bi se bolje uklopio.

17. Еу моји аутори. Причате о томе ко би требао да замјени Михајловића, а нико не помиње Лименог. Па Лимени би их натјерао да трче к'о стока и прије и послије утакмице. Е, тек тад би се научили реду и како се зноји за дрес репрезентације. Част изузецима, којих нажалост и нема много. Лимени би радио за џабану, 50 сома ђунти мјесечно, а радио би више од Михајловића. Тадa бисмо вратили култ репрезентације који нисмо имали откако је Југославије. Антић је нешто покушао, али и он је радио за милионе. СИШИТЕ ГА ЛИЦИМУРИ, ЛИМЕНИ ЗА СЕЛЕКТОРА, ПОТРЧИ ДРАГАНЕ!
    Замислите сцену у којој се Лимени дере на Коларова: КОЛАРОВ, ОТРЕСИ КОПАЧКУ, лоло.

18. ahhahahahaha Limeni ubica

19. Kaže Limeni Šćepari - PA NE RADIŠ ŠTO SAM TI REKOOOOOOOOOOO, JAO JEBEM TE IGRAČU!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.