Фудбалска репрезентација Србије

1. Нема ово време са несрећом. Прво, грешка на крилу где играч пролази сам. Дакле не зна се ко преузима, имају вишак на крилу и простор за центаршут. Онда њихов играч сам на другој стативи, нити се зна да ли наш штопер или десни бек требају да буду ту. Како год, обојица нису поред њега. И онда треће њихов играч сам на петерцу погађа зицер.

Отприлике се такве ствари дешавају кад имаш два штопера који су слободно могу да кажем у топ 10 на својој позицији у свету, и ниједан не игра.

2. Pa dobro, stvarno više nismo ni blizu nekim iole ozbiljnim reprezentacijama. Pod iole ozbiljnim ne mislim na vrh, nego tako na neke tipa Turske, Rusije, Hrvatske i tako tih. Sada smo i ispod njih. Jedino se nadam da će smoći snage da se ne obrukaju sa žoharima.

3. Отприлике се такве ствари дешавају кад имаш два штопера који су слободно могу да кажем у топ 10 на својој позицији у свету, и ниједан не игра.

Ni ja sam to bolje ne bih mogao da kažem :)

4. пријатељска је људи, шта се трипујете.

5. JEBI KIPROVEEE!!'1
    Još kad su izvučene grupe rekao sam da ću da budem zadovoljan sa 4-6 bodova protiv rvacke, a možemo i poslednji u grupi da budemo, boleo bi me kurac. Konačno sam se osvestio kad je reprezentacija u pitanju.

6. Da, ja se ne nerviram uošte što se reprezentacije tiče, jednostavno tu smo, gde smo.

7. пеки д џем кажем без обзира на гол, ми смо овако несрећници, људи који ево као сад пре секунд не могу да дају гол из изгледних ситуација тошић и слично, и не вреди рећи као не знају, наравно да знају, мисим тамо даје хет трикове у 10 пута јачим текмама, него нешто нам не да, неће нас већ деценијама.

8. OPAAAAA
    JEBI KIPROAAAAA!

9. Jbt da nisam slučajno otvorio ovu temu ladno ne bi znao da danas igramo utakmicu. Vidim da Faljijevi puleni opet blistaju...

10. Čitava Srbija jebena jauče za ovim Djurdjićem ko da je Falkao jebeni, a ono klinac ko i svaki drugi igrač u reprezentaciji. Jebite se Srbi, napravite napadača.

EDIT: Tadić igračina.

11. Čitava Srbija jebena jauče za ovim Djurdjićem

Baš juče pričam sa Gonzom. Ko je bre taj lik uopšte?

12. Бркић
    Ивановић, Настасић, Суботић, Коларов
    Тадић, Кузмановић, Ђуричић, Тошић (Марковић)
    Ђорђевић, Ђурђић

13. Fića Đorđević za Đurđića juče izmislio fudbal. Banbi može slobodno da se vrati u banat. Raspada se.
    Đuričić pokidao

14. MultiChipmunkED, to je baš ofanzivno, ali dopada mi se generalno. Ipak mislim da bi za Matića moralo da se nađe mesto u repki.

15. Banbi može slobodno da se vrati u banat. Raspada se.

Хахахаха...

16. Шта је офанзивно јебо га ти? Задњи везни, полушпиц и два крила. Са оваквом одбраном нам већа дефанзива не треба. Мислим са овом што је Мулти навео. :)
    И да, МАТИЋ обавезно!

17. Јесте офанзивно, ако играмо без задњег везног. Са задњим везним, ово је уравнотежена игра.

18. Бркић
    Ивановић, Настасић, Суботић, Коларов
    Тадић, Кузмановић, Ђуричић, Тошић (Марковић)
    Ђорђевић, Ђурђић

Lepo je za oko ova ekipa, mada ne verujem da će Subotić igrati. Jednostavno ne ubacuje ga lik i ćao.

Pošto je Miha do sad na svakoj igrao sa jednim špicem teško da će na Hrvate ići sa dva
    (Djordjević i Djurdjić)
    Takodje fali zadnji vezni jer Kuzmanović jednostavno ne igra odlično defanzivno. Raća Petrović je kobjasnio igrom protiv Čilea i juče protiv Kipra onao srednje, al je problem što je paljevina pa može lako da ga izigra tamo neki Rakitić i da ga navuče da dobije crveni.
    Tu bi opet Stankelja lego ako se oporavi, ili Igjovski al Kuzmanović nema šanse.
    Mada ne bi čudilo da Miha pokuša onu svoju 3-5-2.. Jebiga igrali su tako protiv Francuza i Španaca i može dobar bunker i prostor za kontru da se napravi..

Moja neka prognoza:
    Brkić

Ivanović, Nastasić, Biševac, Kolarov
    Petrović Kuzmanović
    Tadić ------------- Tošić (Marković)
    Djuričić
    Djordjević
    Moguća rotacija Tadića i Djuričića.

19. Kolarov juče odigrao očajno, mislim ne baš očajno ali ono sasvim prosečno kao da nikad nije igrao za veliki klub. Djuričić odličan. Tošić sasvim očekivano, napravi nekad neki potez, doda odličan pas ali džabe sve to kad od 20 lopti on izgubi 16. Tadić isto nije bio loš ali svaka iole bolja reprezentacija će nas naguziti zato što igramo fudbal iz 50tih... Sporo, traljavo, bez ikakve dinamike.

20. kao da nikad nije igrao za veliki klub

Па Коларов је само годину дана био у Лациу, није то ништа.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.