Фудбалска репрезентација Србије

1. http://sportal.rs/news.php?news=96791

Hogar_Strašni™
    Ti ne razumeš, brate dragi!
    Ipak, mnogo Ti hvala, dobro sam se nasmejao.

Pa i Antić je morao da gura Raću reprezentaciju pa je imao rezultate. Toleta svi opravdano krivimo, ali Mihajlović se koncentriše više na nefudblaske stvari nego na samu igru. A i da zna da postavi taktiku, bolje bi prolazili. 'Ajde što mu sastavljaju reprezentaciju, ali da zna šta su čije prednosti, a šta mane znao bi da i od toga što ima napravi nešto. Petković je to uspeo sa igračima koji su gubili od Azerbejdžana. Ne pričam napamet, pričam onako kako jeste bilo. Nije više zvao Mijatovića i Mihajlovića, ali je konačno uspeo da iskoristi tada Stankovića, Vukića, Đorđevića i Kežmana. Dejo-genije je svojevremeno znao Kežmana da stavi na mesto levog veznog, i to na onoj utakmici protiv Azerbejdžana u Podgorici. Sećam se članka u Žurnalu gde ga je Kežman kritikovao zbog toga. Jeste neophodno izmeniti ekipu, ali i selektora.

2. Vako, mislio sam da više ništa ne mislim, ali jače je od mene. Daklem, mislim da sinoć, osim Šećepakadabre i kontraverznog Brkića (mislim da je on zamislio golmanski prostor od jednog metra kvadratnog i ne izlazi odatle), i nisu toliko loši igrači istrčali na teren. Igrači iz italijanske lige su disciplinovani u igri, pogotovo u defanzivnim zadacima. Pošto je ovaj naš ljaljan mislio da ide na nula-nula, pa da pred kraj proba sa Tadićem nešto da mune ustašama, ubacio je Stevanovića i Radovanovića, koji mogu dosta da trče i pokrivaju teren, ali lopta im nije saveznik. Problem takvog postavljanja igre je taj što primanje onakvog glupog gola predstavlja kraj bilo kakve vrste kombinovanja pošto na terenu imaš buzdovane koji ne mogu da kreiraju ni dva dupla pasa, a kamo li ozbiljnu akciju. Kao i u skoro svim mečevima dosad, pokazalo se da je napravio ozbiljan promašaj sa taktikom. Da ne bude zabune, to je napravio u svim svojim mečevima dosad, samo je u nekim mečevima imao sreće pošto su na drugoj strani sedeli još gori ljomberi. Elem, najveća mana Mihajlovića i nekih pojedinaca pre njega je ta što pokušavaju da od Srbije naprave reprezentaciju zadatka, a ne reprezentaciju koja se nadigrava. Mi se po prirodi nadigravamo, a dobar dio taktike bi trebali da zamenimo lucidnošću pojedinaca. Imamo mi takve igrače, samo nas pojedini idioti guše svojim novokomponovanim klupskim taktičkim zamislima neprijemčljivim na reprezentacije - LJUDI, TAKTIČKE ZAMISLI SE UIGRAVAJU, a to ne može sa trista igrača u 4 utakmice jebogaljeb. Donekle je taktički odbrambeni mehanizam uspeo u delo da sprovede Ilija Petković koji je bajdevej imao, možda po prvi put u srpskoj istoriji, igrače koji su bolje igrali u reprezentaciji nego u klubovima (neki uopšte nisu igrali u klubovima).

Dakle, daj da se nadigravamo, da pršte golovi, i puši kurac više s tom disciplinom.

3. marko scepovic je do sada u reprezentaciju pozivan 3 puta, prvi put posle povrede zbog koje nije igrao 8 meseci i drugi put posle povrede zbog koje nije igrao 3 meseca. od ta 3 puta ukupno je proveo na terenu 90 minuta. ne vidim poentu pljuvanja scepovica kao igraca, nije on kriv sto ga mihajlovic zove

4. Meni je ipak pobedila izjava:
    "Stevanović je igrao umesto Tadića, jer je bolji u defanzivnim zadacima, pa je kao takav bolji da zatvori Srnu."

Čovek inače reče ovo o ofanzivnom veznom igraču, odnosno krilu, koje po njegovoj filozofiji treba da zatvori desnog beka hrvata. Do sad nezabeležen slučaj, pa čak iako grešim, sigurno nezabeležen u situaciji kada ekipa tog trenera mora da pobedi.

Pobedio. Objasnio. Toliko obrnuo krug da nije više ni fora pljuvati ga.

5. janpi, koliko imas godina?

6. ne vidim poentu pljuvanja scepovica kao igraca, nije on kriv sto ga mihajlovic zove

Наравно да није дечко крив.

Цитираћу само коментар са линка који сам дао горе

Nije Mihajlović kriv, mi smo gomila idiota koji ovo dozvoljavamo!

7. tomislav karadzic je doveo antica na mesto selektora za ogromne pare. antic odveo reprezentaciju na sp na kome su dokazani srbi, stubovi, pravoslavci pantelic vidic i zigic briljirali, vidic i kuzma stigli po penal da naprave a pantela je cak dao i jedan gol i uspeo da ublazi poraz od jake australije. nakon tog svetskog prvenstva upravni odbor resio da istera antica (pun kurac cigana na celu da duletom savicem) iako su znali koliko ce to da kosta srpski fudbal eto oterase coveka koji je imao bar neke rezultate. naravno tole je kriv on ga je smenio, niko drugi jelte, iako je jedini bio za to da ostane jer su pukli ogromne pare za antica pa daj bar da ih odradi. ne, morao je da bude smenjen, gde grobar da bude i trener i predsednik.

oke, ode on dodje mihajlovic. vodio covek neke klubove po italiji, bio odlican fudbaler, srbija ima odlicne defanzivce pa ce valjda on kao odbrambeni igrac da pomogne da sve to jos bolje funkcionise a u napadu sta se uradi. u medjuvremenu vidara, ciganstura u stilu prekaljenog golgetera uzima da izvede penal protiv slovenije, odlicno je to uradio. taman posla da mustafa izdajica roda i stubova i pravoslavlja brani, stavicemo onu vezaru da ga primi sa pola terena. ee tole majmune, pa ti si kriv i za to, i za ono u italiji gde su stubovi srpstva i pravoslavlja objasnili kako se navija za reprezentaciju.

i pored jokanovica, djukica, tumbakovica, stanojevica... ae da stavimo mihu, stankelinog kuma, ili pantelinog cijeg vec ta kumstva nam se razvlace po repki dugi niz godina, dokazanog pedagoga na mesto trenera, cisto eto da ne bi slucajno neki bivsi trener partizana dosao na mesto selektora pa da lazovici i mijajilovici kako vec pun kurac njih na slovo m nemaju mesto u repki. pu pu, ne daj boze daleko bilo. i? sta? kurac. opet tole kriv.

tole majmune, pa ti si kriv sto trener zove scepovica koji je u zadnja 3 meseca odigrao pola sata protiv ofka. ma stojkovic nije primio gol 360 minuta ae brkica da zovemo.

ja bi licno voleo da tole lopov bude ziv i zdrav bar jos 20 godina, izdrzace on do 94, pa makar pocrkali svi na celu sa jestrovicem, lazeticem, bajkovicem, stamenkovicem, i kumovima mnogobrojnim, jebo vas gaj ibrahim u dupe cigansko.

Janpi dozvoli molim te samo da ti čestitam. Uspeo si da napišeš takvu trransferčinu od posta kakvu ja nisam video za nepune dve godine koliko sam na Vukajliji. Mogu samo da napišem da si se nalupao do koske. Karadžić hteo da zadrži Antića??? Čoveče šta ti bi da ovo napišeš.

8. Ne bih ništa dodao na ovo, slobodno može da se zaključa tema.

9. i pored jokanovica, djukica, tumbakovica, stanojevica...

To su sve treneri koji vode klubove.

pantelic vidic i zigic briljirali,

Bas slucajno su svi zvezdasi.

jokanovica, djukica, tumbakovica, stanojevica..

Bas slucajno su svi partizanovci.

10. janpi brate džabe si potrošio 10 minuta pisanja,ovo veze sa vezom nema

11. TO JANPI MAĐIJO!

Jebi cigane. Dosta smo im ustupaka pravili tipa, aj da im damo trenera, ako je naš predesednik saveza. Njihovi predsednici saveza (svi ostali u istoriji fudbala) to nisu radili.

STNOJE ZA SELEKTORA!

RAĆA KAPITEN!

12. na 10 strana pljuju scepovica rukavinu i racu petrovica, cim ja pomenuh vidaru genija odmah hoce oci da mi vade. ja sam zatucani klinac grobar a oni sa svojim realnim pogledima na fudbal prosvetljuju mlade umove na vukajliji.

i da, karadzic je hteo da zadrzi antica, duletu savicu se nije to svidelo i odbor ga je nadglasao jer je pun cigana.

sve selekcije vode cigani od jaslica preko kadeta do prvog tima i opet je jebeni tole kriv. u svakom timu ima vise igraca crvene zvezde nego partizana i opet je scepovic kriv koji je odigrao jebenih 90 minuta na 3 tekme i niko drugi. i ja sam zatucan

13. Inače tekst koji je SiM okačio je odličan.

14. na 10 strana pljuju scepovica rukavinu i racu petrovica, cim ja pomenuh vidaru genija odmah hoce oci da mi vade. ja sam zatucani klinac grobar a oni sa svojim realnim pogledima na fudbal prosvetljuju mlade umove na vukajliji.

i da, karadzic je hteo da zadrzi antica, duletu savicu se nije to svidelo i odbor ga je nadglasao jer je pun cigana.

sve selekcije vode cigani od jaslica preko kadeta do prvog tima i opet je jebeni tole kriv. u svakom timu ima vise igraca crvene zvezde nego partizana i opet je scepovic kriv koji je odigrao jebenih 90 minuta na 3 tekme

Stvarno se nadam da troluješ. Ako nije u pitanju trol, mogu samo da te zamolim da ne lupaš više. Samo jedna stvar da bude jasna: Karadžić nije hteo da zadrži Antića.

15. http://www.youtube.com/watch?v=9CWpJenPIyI

gledaj gonzo raca sta mu radi. RACO LEGENDO!!!

16. gledaj gonzo raca sta mu radi. RACO LEGENDO!!!

Ovo bi trebalo da uputiš nekom drugom, jer ja nisam nijedan post posvetio pljuvanju ovog ili onog igrača već isključivo tvojim glupostima. Prelistaj malo u nazad temu i uveri se.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.