Фудбалска репрезентација Србије

1. Od kada je Raća ušao u igru mi smo dobili sve vazdušne duele na sredini i odmah je bolje radila veza. Do tada je onaj smrdljivi hobit Modrić nadskakivao naše ojebine.

2. svidjam ti se?

Naravno, ljudi koji uspevaju da napišu onakve gluposti mi uvek privlače pažnju.

3. Јанпију је сигурно била покварена она пљескавица што је купио уместо кифле и ктитора.

4. http://www.youtube.com/watch?v=avzzrwK3yak

Ova ko da je pisana za našu reprezentaciju....

5. Nikad se gore nisam osećao posle neke utakmice. I kada je gubila reprezentacija, i kada je Zvezda ispadala iz kvalifikacija, i kada je Bajern gubio finala LŠ. Biolo mi je žao, ali se nikad nisam osećao ovako, kao da sam jeban. Da, baš tako. Kao riba koju lik napije, izjebe, onda se jebač iskrade pred zoru i ostavi je samo sa istrošenim kurtonom za uspomenu.
    Nemamo mi loše igrače, ali kad većina ne igra šta koj kurac može da bude. Pa jebo te bog, ovo što je Miha radio je čist mazohizam. Otpišeš Dekija i Vidića, neće da igraju. Otpišeš Žigića i Pantelu, stari. Otpišeš Laneta i Krasića. A? Otpišeš Ljajića i Matića. Stavljaš Subotića i Kuzmanovićana klupu. I onda, na kraju, ostaviš na klupi Tadića koj ise jedini pokazao u ovim kvalifikacijama. Dakle svesno oslabiš tim do te mere da poraz i ne može da dođe u pitanje.
    Što kaže Čarli Harper: Bolje raditi proste stvari dobro, nego komplikovane loše.
    Zar je tako teško pozvati najbolje igrače, i postaviti neki najprostiji sistem igre, samo da se lopta ne napucava napred, bez reda i smisla. Ili mora da se izmišlja topla voda.
    Šta koj kurac!?!
    Mislim svi zanamo koj je kurac, ali ovo je previše. Osećam se grozno...

6. Mister_NO,
    Uzmi malo voća!

7. jebo te bog,

Ne psuj Boga.

8. Uf, evo tek sam sad progovorio sa ukućanima, počeo da se javljam na telefon i tome slično. Jako se ružno osećam, za mene je ovo bilo više od utakmice al kurac. Hrvate jako mrzim al to je druga tema. Ne znam ni koga bi krivio. Nekako najviše golmana, mada moje pravilo je da golman nikad nije kriv, al dečko je težak linijaš i nemač pojma. I Stojković i Bajković bi onu loptu pokupili na 45 santima što je pala od njega lagano, stim što bi Bajković usput i nekom nogu polomio, jer nije normalan što pokazuje činjenica da jebe Zoricu Marković. Inače mislim da Kolarov nije kriv za onaj primljen gol pored sve njegove loše igre u prvom poluvremenu. Ne može cela odbrambena linija da okrene leđa čoveku koju ispucava loptu. Niti mogu protivnički igrači onde da je uzmu, ni u ludilu. Tu mora da se ore. Mihailović da mi se nasisa rese što je rekao ovim našima da tapšu himni čiji narod peva Ubi Srbina, inače za postavku sad jbg svi smo treneri... Imali su želju, videlo se u prvih 10 minuta popušili su slepački gol i od tada pad što nam je u mentalitetu inače. Krivo mi je jako, živ nisam al šta ćeš, jebena lopta je okrugla... Mogu samo da se nadam da će ovi naši da pevaju ubi zakolji da hrvat ne postoji i pritom da im nabijemo 3 komada kad dođu u Beograd. U stvari prvo je sigurno ovo drugo neveruem osim ako se ne promeni nešto jako bitno.

9. Ne mogu voće, pala svinja za slobodu pa je'm suvo meso i čvarci.

10. Гонзо, што толико пљујеш по играчима Партизана? Комплекси? хехе

11. Гонзо, што толико пљујеш по играчима Партизана? Комплекси? хехе

?

12. Ма зезам се мало.. Видим да превише озбиљно схваташ Јампијеве постове. :Д

13. Mihailović da mi se nasisa rese što je rekao ovim našima da tapšu himni čiji narod peva Ubi Srbina,

Sve, al ovo ne moš reći nikako. ako da smo mi iznad toga.

14. gonzo prestani da pljujes po partizanu! kolko ti decko imas godina???

15. Stvarno ste se na ovoj temi nalupali gluposti, od toga da su Petkovic i Boskov bili dobri treneri, pa sve do toga da bi Jokanovic bio dobar selektor. Mislim, Boskov i jeste bio dobar, ali pre nego sto je proslavio 118. rodjendan.
    Realno, da se nesto htelo uraditi sa reprezentacijom, nikad ne bi namestali igru Djukicu, koji je naivno poverovao da su u FS korektni i normalni ljudi.
    Antic jeste uneo psihicku stabilnost u ekipu, koja je daleko najvaznija stvar u reprezentaciji. Realno gledano, nijedna reprezentacija nije UIGRANA, niti postoji IGRA, jer se igraci sastaju jednom u dva meseca, uz to ne uvek isti. Trener reprezentacije pravi DOBRU ATMOSFERU, naravno da mora da mora da neguje neku koncepciju igre, ali o UIGRAVANJU i TIMSKOJ IGRI mozemo pricati samo pred velika takmicenja i na njima, nikako u kvalifikacijama.
    E sad, najgori moguci potez koji iko moze da napravi - dovedes konfliktnu osobu bez elementarne kulture, uslovis je naravno da tim dobija na papiru, da se ne bi zanosio da se nesto pita ko ce igrati, a ko ne - i igranka je zagarantovana. Ali ne igranka gde se lepo provedete, vec onaj tip igranke gde vas ujutru boli guza i imate glavobolju od hloroforma.

16. E ljudi kad bi samo znali da sam ja kao klinac imao samo Mihajlovićeve dresove.. Reprezentacija, Lacio svetloplavi i Lacio crni (rezervni), i onda odem u park, podignem kragnu kao Miha i izvodim slobodnjake šutajući u trafostanicu....

SINIŠA JU RUINED MAJ ČAJDLHUD!!!!

17. miha legenda,svaka mu cast na iznenadjenjima.sve nas je iznenadio.lepo je sto je sa osmehom prihvatio poraz.pljuje se sa stimcem citav zivot,pa se onda prstenjace.bog nas pogledao u 9om minutu,al jebi ga.dobar je onaj stevanovic,mozda je jednom prosao pored lopte.tole se toliko zgotivio sa domacinom da ce se preseliti tamo.

18. Inace onaj screenshot koji je Bushido okacio je najbolji post na temi.