U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
е до курца...џаба смо добијали шкоте
Баста покидо данас
Tole naučio Šukera da namesti Hrvate iz keca u dvojku.
јбг, да смо бар изгубили, постојала би шанса да смене михајловића,овако морам да га гледам још неко време.
пази мртва црна гора гази меље не пита, босна уби, хрвати разбијају. само ми бедници последњи...
Ма добро је.... Ваљда ћемо за место, два да се попнемо горе на оној јебеној ранг листи.... Вратили смо се на то треће место, где и јесмо по квалитету....
Sumnjivi su ti ti Velsani jako. Sa Skotima 3 ili 4 poslednje dolaze 1-2 ili 2-1.
i bolje sto kockasti dobili, ovako bi se dzabe nadali i kalkulisali do kraja
Gledao sam kraj utakmice jer sam cekao za tiket. Da se ne lazemo, sto se tice fudbala, mi smo mnooogooo mnoooogooo iza njih. Raznovrsnost, uigrane akcije, igranje u 5oj 90 minuta.
Виђу Ђетића, виђу јуначина.
Ви преко Дрине да потражите коријене код нас Међеда ил' Ђетића можда и видите Бразил.
Брате, они имају гомилу играча који су кључни у добрим клубовима.... Ракитић у Севиљи, Олић у Волфсбургу, Јелавић у Евертону, чак је и Бадељ стандардан у ХСВ-у, Срна у Шахтјору, а о Модрићу и Манџукићу не треба ни причати (њима двојици једино Бане може бити пандан од наших, а и он је дефанзивац)....
Брате Рихо, Ђетићи имају Јоветића и Вучинића у шпицу, Босанци Џека и Ибишевића, а ми суперфеноменалне голгетере Гројтер Фирта и Нанта....
НАМА ФАЛИ ШПИЦ, НАМЕСТИ НАМ ШПИЦА ТОЛЕ....
БРАВО СРБИ БРАВО ЈУНАЦИ ТАКО СЕ ИГРА И ГИНЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ!!
УВЕК САМ ВЕРОВАО У ВАС, ПОРАЗ ПРОТИВ ХРВАТА ЈЕ БИО РЕЗУЛТАТ ОГРОМНОГ ПРИТИСКА КОЈИ ЈЕ НА ОВЕ МЛАДЕ МОМКЕ ВРШЕН!!! САМО НАПРЕД, ИДЕМО У БРАЗИЛ! БОГ И СРБИ!!
Bosanci nemaju toliko kljucnih igraca... Nemaju ni Crnogorci.
иначе, нисам за смену михе. ајмо нека анкета?
За Миху? Нека заврши квалификације, па ћемо видети.... Ако заврши као трећи у групи испунио је моја очекивања.... Од овог тима у групи са Белгијом и Хрватском се и нема шта више очекивати реално....
Људе је пораз од Хрвата заболео више због тога што су то Хрвати, иако се играло код њих и иако су квалитетнија репрезентација,и то за класу, од наше.... Мене више боли пораз од БЈРМ јер су они гори тим и то је, гледано по квалитету, једини наш кикс у овим квалификацијама....
По мени без Видића у одбрани и без Кузмановића и Матића на задњим везнима могућности ове екипе и нису велике.... И јебени нападач нам фали....
Како не бити за смену некога ко форсира јебеног Шћеповића?!
Večeras je Fejsa odigrao za sve pare, a i Basta je bio dobar. Čak ni Tomović, nije loše odigrao, a za divno čudo solidan je bio i Milivojević. Da ne preterujem sad, ali da nisu igrali po onom blatu možda su mogli da uteraju i neki komad više, jer smo i ovakvi raspali bolji od Škota, iako mi je i dalje pun kurac Mihajlovićevih eksperimenata.
BASTA BOGOČE!
Pu, dadose ga Hrvati... Da su izgubili, mogli smo da dobijemo Makedonce kuci 4-0, oni da izgube od Skotske 3-1, Belgija da ih dere 4-2, a mi da dobijemo Vels 0-3, pa da Makedonija bije Skotsku 2-1, a da Hrvatska i Belgija odigraju 4-4, a mi bismo onda morali da damo 6 u prvom Hrvatima u Bg-u i da budemo drugi u grupi i idemo u baraz...Ovako je sve propalo... :/
A BILI SMO TAKO BLIZU JEBEM MU NEĐELJU KAKI SMO BAKSUZI