Фудбалска репрезентација Србије

1. Optužićemo Bentekea za rasizam i uzećemo im bodove! SRBIJA NAVIJA NAPRED ŠAMPIONI

2. Jebaga, neka viša sila nas koči u nameri da jebemo sveckoa.

3. Види ови аустријски коњушари на крају преокренули.. А дааај!

4. lako je dobro odigrati protiv raspalih skota.sada su svi ispunili ocekivanja,sada se vidi ko je dobra,bla,bla...miha srpska majka.na strani ni vatikanu ne bi mogli gol da damo.

5. Синиша да оде одма'. Било је лепо радовати се овој победи и головима, ал игре и даље нема или бар није комплетна. Мада шта год да се деси, ја сам решио да гледам све текме до краја и да навијам. Па шта и ако не идемо на СП? (А наравно да не идемо) Не игра репрезентација стално, тако да треба искористити што нема притиска и уживати у фудбалу колико је то могуће.

6. И зашто они болиди аплаудирају током интонирања противничке химне? Химна се слуша мирно ваљда, бем му лебац, па се после аплаудира...

7. Можда су неки звиждали, па су ови онда 'тели аплаузом да из звучно покрију да не пукне брука.

8. Зато што Синиша љаксе не капира то.
    Елем, ја сам за терање говњивом мотком. Игра је кршина. Притом, Шкоти су имали две катастрофалне грешке у одбрани, тако да смо тако дали голове. Нисмо имали ниједну организовану акцију. Само се ето, игром случаја нисмо усрали као пичкетине из простог разлога што нам ова утакмица није била од пресудног значаја. Имамо пичкински менталитет, а за то је крив тренер.

Навијао сам за Шкоте, навијаћу за Велшане, Македонце и све остале, само да што пре отерамо овог идиота и да се надамо да ће доћи неко нормалан ко ће до краја ових пропалих квалификација уиграти и створити екипу.

9. protiv engleza 7 grobara u startnoj postavi.

edit : i trener

10. ТО РЕМЕ МАЂИЈО ПАТРИЈОТО

11. Što je nekad bio Brazil to je sada Srbija, idemo svi...

12. Навијао сам за Шкоте, навијаћу за Велшане, Македонце и све остале, само да што пре отерамо овог идиота и да се надамо да ће доћи неко нормалан ко ће до краја ових пропалих квалификација уиграти и створити екипу.

Ovo mi nikad nije bilo jasno. Ne razumem kako možeš da navijaš protiv svoje zemlje. Pa navijao bih za nju da je vodi bata Djora lično..
    Vode je mafijaši ili tako nekii kurac.. Ja od kad znam za sebe vode ih mafijaši čak i kad smo bili najjači 98'me bilo je i gore nego sada, znalo se ko mora igrati bez obzira dal igra u klubu i da li uopšte ima klub.. I posle je tako bilo samo narod zaboravlja..

Iritantno je to da Hrvatska i Belgija nisu nijednom kiksale u ovim kvalifikacijama, s'obzirom da su Makedoniju uvek naguzove pobedjivali sa jedan razlike a i sa Velsom su se mučili, pogotovo Hrvati sinoć.. To naravno ne opravdava lošu igru Srbije pre svega protiv Makedonaca..

Ono što je jasno je da je morala doći smena generacija, pre svega u ofanzivnom redu jer Krasić ne postoji na fudbalkoj mapi, Jovanović je propao nakon epizode u Liverpulu, Pantelić ne igra standardno, Stankelja se povukao. Jedino mi je krivo što Žigić ne igra jer može dosta toga da donese i sad sa svojih 33 godine. Ostali su samo Tošić, Petrović i Kuzmanović iz one Antarine ekipe.
    Nije Mihajlović napravio smenu generacija zato što je hteo, nego zato što je morao.
    Sinoć su igrali solidno, Fejsa je dosta toga dobrog uradio. Basta je bio sjajan i šteta što nije bio spreman u Zagrebu, dosta dobro kombinuju on i Bane..
    Ova ekipa ima potencijal, ima i igru i dobra je postavka igre ali tvrdoglavost Mihajlovića je može uništiti.

13. јанпи дође на тему репрезентације Србије и прича како је за Црну Гору играло 7 гробара против Енглеза.

14. Ma 3-5-2 i ćao zdravo. Basta i Kolarov napred.

15. Ja navijao za Srbiju, na stadionu, bio normalan.
    Ovi fudbaleri reprezentacije Srbije su bili divni, jedni profesionalci, koje je neko zajebo da dođu, da igraju. Dakle državna uprava svog sporta, a fudbala pogotovo, je jedno ziljavo sranje.
    Previše Murije, koja ne radi svoj posao. Jebo te gađali su grudvama pomoćnog sudiju, a bilo je i pijanica i drogeranata.
    Manifestaciju organizovao neko ko nikada nije jebo bez kevine pomoći. Niđe pesme, čirlidersica. Pustio reklamu na poluvremenu i na početku i kraju, pustio masu da se gura na izlazu i ako je imao 500 redara i 1000 pandura.
    Naša publika grozna. Groznija od sastava Najlon pijace nedeljom. 5000 ljudi, i 1500 zuba. Škoti sve gospoda i to uniformisana i ljubazna. Neće da brukaju otečestvo, a žive u ropstvu zle Engleske kraljice.
    Mi smo siromašna država, sa puna glupih i siromašnih ljudi, koji nisu gladni, ali bilo koja ozbiljnija bolest ih lako ubija. Televizija naduvava neke stvari i krivi sliku. Posebno o sportu, a o fudbalu pogotovo. Manjak profesionalizma, duše i odgovornosti. Višak lenjosti, zlobe, vašiju i kilograma. Više me brine stanje vojske, energije, obrazovanja i zdravlja. Kaćemo meriti pritisak sa škotima, da vidimo, da li je veći u kiltu ili u trendži?
    Aj u zdravlje. Jebo fudbal.

16. Višak lenjosti, zlobe, vašiju i kilograma

U pravu si. Na stranu to što imamo šefa mafije, Toleta, na čelu FSS-a i njegovu nabusitu maronetu, Mihajlovića, mi i kad igramo dobro, nađe se neki SELJO da izigrava huligana i blamira sve one koji dođu da normlano navijaju. Mogu da razumem zvižduke, ali gađanje gruidvama je svojstveno deci, a ne odraslim ljudima.

17. Ovo mi nikad nije bilo jasno. Ne razumem kako možeš da navijaš protiv svoje zemlje. Pa navijao bih za nju da je vodi bata Djora lično..

Pa ne navija on protiv svoje zemlje, on navija da mu zemlja bude normalna. Kao kad igraci bojkotuju trenera koji je idiot, tako i ti kao navijac imas pravo da bojkotujes reprezentaciju i naizgled navijas protiv nje - iako joj zapravo zelis dobro.
    Ja sam na prethodnim stranama rekao da bih voleo da nas Hrvati naduvaju sa 5-0 u Beogradu, sad bih to da promenim na 10-0, iako ce to biti trajni zig koji se nikad ne moze obrisati. Ali verujem da bi takav sraman poraz izazvao barem paljenje kuce Mihajlovicu i Karadzicu, jer nista manje nisu zasluzili. A pare za kuce svakako nisu zaradili posteno - i minimalna srpska plata je previse za ovo Mihajlovicevo pozoriste.

18. A pare za kuce svakako nisu zaradili posteno

E jebiga Džeriko, ne kapiram zašto množina. Možemo mi da ne volimo Mihajlovića i smatramo da nema pojma oko trenerskog posla (kao što i nema), ali za njega se bar zna gde je i kako zaradio novac koji ima. Tole je već sumnjiv.

19. @Jericho

Ti si onda navijao za Srbiju samo kad ju je Antić vodio, mada i tad su se vrtile priče ko mora igrati, koga guraju menadžeri, samo je sve zaboravljeno nakon odlaska na SP..
    Jedini igrač koji bojkotuje Srbiju je Matić.. Dečko je tenkre ako misli da mu je zagarntovano mesto u prvih 11, i sigurno bi dobio priliku da sam nije odustao.

Evo čitam neke komentare tipa "Svaka čast igračima, super igraju, ali MIhajlović je kriv što gura Ramadanijeve igrače"...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.