Фудбалска репрезентација Србије

1. Kroasani četvrti na fifnoj listi. loooooooool

2. Па? Та листа није за квалитет репрезентације већ за форму исте.... А Кроасани, који су раније били девети, десети, са скором 5-1-0 само могу напредовати.... А и Енглези и Португалци играју усрано ове квалификације.... Поготово ови други....

3. Ta lista je bušan kurac i veliko je pitanje da li treba da postoji i u nekom kvalitetnijem obliku, a o ovome i da ne pričam.

4. Зар није Ђоковић први на листи?

5. Jesje al pošto izgubio u Majamiju moguće da će neko da ga pretekne.

6. Pa izgubio kad je Lebron sam igrao protiv njega i ostvario tripl dabl

7. Претећи ће га Надал, мунуо чоек два гола синоћ Бенфики....

8. Пу, мајку му јебем у пичку... Ништа се од овога не би десило да Тајгер Вудс није отишао у пензију... Није одбојка више оно што је била.

9. Та Финина листа се код нас оспорава сваки пут кад Хрвати направе неки скок, иначе се само баци неки ламент због очајне позиције наше репрезентације. Колико смо оптерећен народ...

10. Их бре Стеване какав си усташа. :Д

11. na treba staviti na 55 mesto.da to simbolizuje nase golove iz 5 dodira/odbitaka iz peterca.
    ima tu jos simbol...5 dodira viska,5 koraka viska,5 igraca kojih nema ni na transfer marketu,5 igraca koji su jebali karleusu i tako...dobro,ovo polsednje ima vise,al da se uklopi u simboliku.

12. Tandrcak
    јанпи дође на тему репрезентације Србије и прича како је за Црну Гору играло 7 гробара против Енглеза.

ae nacrtaj sumu i izgubi se ogranicheni dechko

ps: ne volim te vise i ne ocekuj da te zovem na 16. rodjendan

13. Koliko je stadiona počelo sa opravkom za Toletove vladavine?
    Možda baš i nema veze sa njim, ali da li pratite kolliko je popravljena infrastruktura u poslednje 2-3 godine? Još da se i u Begeu nešto odradi. Pored onog rekreativnog centra na Voždovcu, ne znam da je još nešto odrađeno.

14. Dube, ovde u Kragujevcu su 2-3 puta nešto renovirali Čika-Daču u poslednjih 5 godina, a ono i dalje ista livada, samo ima stolice okolo. Nema to renoviranje veze sa njim, a i jebem ti stadione kad nama kvalitet fudbala iz sezone u sezonu drastično opada.

15. Pa valjda je logično da se prvo napravi stadion, da se ima gdje igrati, pa da se onda očekuje nešto. U Kragujevcu se bar nešto radi, a vidi Beograda.
    Ja sam oduševljen stadionom Metalca. Kao bombonica, za osrednji klub. Pazarci su brzo napravili svoj stadion isto. A opet, ja to sve samo vidim na tv-u i netu, nisam išao po tim stadionima, pa ne znam kakvo je stanje.
    Mislim, kad je već reprezentacija ostala bez svjetskog, može neko nešto da kaže i o stadionima u Srbiji.
    Ja sam gledao neke slike Čika Dače i činilo mi se da su radili nešto, ali možda nije gotovo to još.
    Znam da su trebali da ruše kuću na Vošinom jugu i da spoje napokon tu tribinu, ali mislim da još nije to srušeno.

16. U Kruševcu su isto lepo sredili stadion - reflektori, sve u fulu. Milina kad se gleda utakmica u noćnom terminu.

17. E da, Napredak ima stadion, Miško odriješio kesu.

18. i sad guraju vozdovac u prvu zbog jebenog stadiona na soping molu. nikako da se smanji broj klubova iz bg, ako jedan ispadne drugi obavezno ulazi. ok partizan i zvezda, pa i ofka i rad (mada jebes ti 200 navijaca po tekmi) ali vozdovac i borca? e jebi ga

19. Дубе, два основна разлога што се граде и реновирају стадиони:
    1) пооштрени УЕФА прописи, самим тим и ФСС је морао мало да дигне стандарде
    2) политичари провалили да ће да навуку масу клинаца полумозгаша да гласају за њих тако што ће да направе свлачионицу клубу, а још 5 вредности свлачионица ставе у свој џеп.

20. i sad guraju vozdovac u prvu zbog jebenog stadiona na soping molu. nikako da se smanji broj klubova iz bg, ako jedan ispadne drugi obavezno ulazi. ok partizan i zvezda, pa i ofka i rad (mada jebes ti 200 navijaca po tekmi) ali vozdovac i borca? e jebi ga

Sećam se sezone kada je 12 klubova iz BG bilo u prvoj ligi, situacija se sada prilično popravila.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.