Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Malo mi smešna ta fama oko Toleta.
Terzu niste pljuvali.
A da, nije bila miljenica u kanalu tada.
Tole je loš, neka ide. Ali ova ciganjska mašinerija šta radi. Čuda pravi.
EDIT: Inače nije mi cilj da trolujem i tako nešto, ali nikada niko nije ovoliko napadan, a prilično je jasno zbog čega je to. Mislim s obzirom da je ovo stanje ovakvo bilo i mnogo pre Toleta. Nisam nikada čuo pesmu Terzo Lopove. I samo cigane vidiš da napadju Toleta u pevaju mu pesme. Mi smo za to da ide, jer jeste lopov, ali ova hajka je smejurija.
Evo vam Lukić neka bude predsednik FSS.
Džoni, koliki kurac trebamo da popušimo da bi taj konj odgalopirao?
Ma ja sam za to da ide. Na kraju krajeva, neću o lopovluku ni da pričam. Neuspesi i afere su u pitanju. Ja sam za to da sutra ide? Smešna mi hajka. Što na Terzića nije bila tolika hajka. Bio je tri puta veći lopov i mafijaš od Toleta.
Tole neka ide, ko ga jebe, ali već je dokazano da to neće promeniti ništa. Tole je samo jedan šraf u mašineriji fudbalske mafije, koja smeni jednog svog i dovede odmah drugog. Negde drugde je problem.
Podržavam samo totalnu čistku na svim nivoima, a ne odlazak Toleta samo.
Novi, mladi ljudi nam trebaju, kako na terenu, tako i u foteljama.
Baš to Bili, ali ne možemo mi tu mnogo da uradimo. Država treba da 'apsi sve. Ali sve. Ne Toleta samo, pa da dovedu novog Toleta, koji je samo ustvari novi Terzić, koji je novi Piksi koji je novi Miljanić, nego sve redom da po'apse.
Mene ovo oko Toleta nervira više, pošto nikada nije bilo ovolike hajke sve dok navijači jednog određenog kluba nisu krenuli da pljuju, a to je opet jer im se klub rasapada (ne prozivam, činjenica) i nisu uzeli titulu 5, a verovatno i šest godina, a Tole je iz redova drugog kluba.
E sad, šta mi svi možemo.....nemam pojma pravo da ti kažem, ali jedan ozbiljan bojkot je potreban, koji je opet nemoguće uraditi jer sve te "vođe navijača" po klubovima, koji imaju neku silu da povedu u bojkot, primaju ozbiljne pare od uprava klubova. Treba bojkotovati ceo jebeni fudbal.
Neka hvala. Obaveze me stigle.
Jebeš ti državu gde možeš da smeniš predsednika, smakneš premijera, a ne možeš prvog čoveka fudbalskog saveza
Batica Mirković jedini !!!
Mada Terzu optužuju ovde su neke stvari istinite:
Source; WIKIPEDIA!
Mada, da dodam i taj bojkot je ništa, zato što što sećam se našeg "Grobarskog iskustva" od 1999-2005 godine. Neću da dužim o tome, ali samo onaj ko je bio tada tamo može da zna šta se sve dešavalo.
Uglavnom, 6 godina potucanja po istoku i severu, raznih sranja, svega i svačega, razočarenja (jer mnogi ljudi i mnoge grupe su se toliko razočarale tada da više nisu došli na JNA) i sve to da bi posle 6 godina, tribina opet bila ujedinjena i onda se zajedno ušlo u bojkot koji je opet trajao...nemam pojma jedno godinu i po i na kraju kod mene makar ostaje osećaj da nismo mi oterali Zeku i Bjeku, nego su sami otišli, pustili malo Petrića, Baticu i Tomića da se igraju, a onda ih zgazili i postavili ovog mutavog degena. Tačnije Zeka ga je postavio. Očigledno se posvađ'o sa Bjekom.
Znači država dok ne uradi nešto, pohapsi svu bagru i postavi sve na zdrave noge, nema ništa od našeg fudbala. Tole nije problem. problem je čitav jedan truli sistem, mafijaški i lopovski, sindikat kriminalaca i ubica, koji rukovodi našim fudbalom i dok ne iskuliramo sve i klubove i reprezentaciju i svaki stadion ne bude potpuno prazan, znači totalno da ne jebemo naš fudbal dva posto, neće niko obratiti pažnju na celu tu priču.
BOJKOT SRPSKOG FUDBALA!
Ja bih išao na utakmicu da nije bila 600 dinara ulaznica. Pa Francuzi su bili 700. I još je bilo normalno vrijeme. Nije u pitanju bojkot, nego besparica.
E da, Džoni smorio si više sa tim forama između redova. Znamo da si grobar, ne moraš to nabijati svima na nos.
Lepo to zvuči, ali znamo da nije tako. Čovek je kriminalac sa hevi konekcijama u podzemlju koje je dovukao masovno i jedan je od najvećih krivaca za saranu srpskog fudbala.
Nema ništa između redova u mojim postovima. Sve je jasno.
Izuzetno smo talentovana nacija ali ubi nas kriminal. Za 10 godina u fudbalu ćemo biti u rangu Austrije, a ako se ovako nastavi za još pet i ispod njih.
Terzić je udario temelje kriminalcima menadžerima, a Tole im sazidao kuću, ako me razumete. Par ubistava bi rešilo stvari.
Ne vredi. Bulatovića su ubili i još neke pa ih zamenili još gori. Sledećih se stvarno plašim kada ove pogledam.
BH Fanatikosi su stprali svoje čelnike iza rešetaka.
U pravu si Džoni, treba ih pobiti sve!
AJDE VUČIĆU HAPSI I NJIH, KAD SI MUDO NEKO!!!
Ma ne smije, prije će sve privatizacije da rasvijetli, nego da očisti FSS.
Infrastrukture očaj.
Jebote, u Beogradu nema normalnog stadiona.
Zato šti su jebene pijavice i samo sisaju i sisaju....sve što mogu. Svaki jebeni dinar. Zato je to tako.
Svi su sise.
Od FSS, preko države do novinara koji su najgori od svih jer rade za sto evra i jagnjetinu.
Bogami je Piss light dobio lepe pare i od reprezentacije. Umalo ne napravih lapsus da napisem "zaradio". Od tih para niti jedan dinar nije zaradio, sve mu je poklonjeno.
Nije ni Antic bio cvecka imuna na menadzerisanje preko reprezentacije, ali ekipa je imala igru i rezultate, sve dok se Karadzic nije umesao. A u fudbalu je najbitniji rezultat, jebes ti i Vengerovu blistavu igru kad Arsenal ovu sezonu nece ni 4. biti.
Evo ovde moje opservacije povodom plasmana na SP 2010 sa Anticem. Nemojte sad lupati minuse, ljomberi, to je samo ilustracija mog stava. Mada mi sad deluje previse socijalno angazovana definicija, ocito je pisana u afektu :D
A samo prvenstvo sam veoma slabo gledao, bio sam u to vreme na moru i bila mi je mnooogo preca plaza od fudbala.