Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.njuz.net/trener-dunava-dao-ostavku-posle-poraza-od-reprezentacije-srbije/
Kol'ko dobra vest lolo
Ahahahahahhaa
Ej al ja sam zapanjen rezultatom! 4:0 ej bre 4:0 protiv Banovaca! Strašno!
Trebalo je Buzda da nam sredi da igramo protiv repke.
Izašao spisak igrača za utakmicu sa Belgijom. Dominiramo sa brojem DMC-ova. A Matića naravno nema.
Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajkovć (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Dušan Basta (Udineze).
Igrači sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Lazar Marković (Partizan), Miloš Ninković (Evijan).
Napadači: Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović, Aleksandar Mitrović (Partizan).
Nek nam je bog u pomoći da ne primimo više od 5 komada
Zašto nije zvao junaka iz Hrvatske Alena Stevanovića, kako Mihajloviću misliš sad da iznenadiš Belgijance bez takvog vrhunskog asa? Pa ne može Radovanović sve sam majku mu jebem!!1
DAJ IM ŠĆEPO 7 GOLOVAAAAAA!
Koji mu je bre više sa Šćepovićem i Milivojevićem?!
Jebote pa bolje da zove Popaja iz Jagodine, šibnuo baja 19 u sezoni, valjda je zaslužio bar da sedi na klupi pored asa Partizana.
A i Milivojević, jesam cigoš, ali brate on u Zvezdi nije standardan a ne da igra za reprezentaciju (mada je prošlu utakmicu za istu odigrao pristojno, ne znači da ga treba zvati uvek).
Ninković... Odigrao čovek 17 utakmica u sezoni za EVIJAN.
Kuzmanović se isto naigrao u Interu.
Jedino odbrana i golmani liče na nešto, (Aleksić je treći golman, tako da je to nebitno).
Kako se ne nađe neka budala i pretuče selektora? Meni to nije jasno nikako. Ima budala koji prave raznorazna sranja al da se baš ne nađe nijedan da priprijeti verbalno, ako ništa drugo, ovom pametnjakoviću.
Nije to kažnjivo zakonom, ono u prolazu mu kažeš, jebaću teusta ako ne dobijete... A on se nasmije, a ti mu kažeš, nećeš imati čim da se smiješ, stoko gizdava...
Прегазили смо Дунав ко плитак поток, Белгијанци немају шта да траже против нас.
КАКО ПЛЕНИМО ПОЈАВОМ И ИГРОМ! ТО СИНИША ОЧЕ И МАЈКО!
Sad prebacim kad ovi naši paćenici već uspeli da prime gol
Ako níšta bar će ortopedi da imaju posla.
Ahahaha, izlazi Mitrović, ulazi Šćepović!
Kevin De Bruyne, igračina.
dade ga srbija... to, popravljaj gol razliku na belgiji mumu im jebem đavolsku... udri...
Ma ono zicerčina za Kolarova, nije bilo dileme.
SUDIJA NAS SJEBO!