Фудбалска репрезентација Србије

1. Šalabajzer
    SUDIJA NAS SJEBO!

JES, SEJBO JE I PARTIZAN I ZVEZDU I SAV SPPORT SJEBALE SUDIJE!!! UĆEMO DA SUDE AMATERI, ONI SU NEPODMITLJIVI I ŽELJNI DOKAZIVANJA!!!!

2. Preseko nas prvi go.

3. Од три гола колко смо укупно дали у квалификацијама Коларов дао четри из слободњака.

4. hahahah
    jebali smo im kevu.mogli bi da taj poraz proglasimo uspehom.ljakse mitrovic nije dobio crveni,scepovic pipno loptu,milunovic menjao dres sa bentekeom,miha bio najglsniji dok je bila himna,nasi iseljenici se napili ko bulje uz bajine pesme,lazar markovic nasao decka,stojkovic nije ljubio loptu,skoro smo dali gol koji nije iz prekida,stojkovic razbio nos kompaniju,subotic naucio jos 2 nove reci srpskog...

5. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=18&nav_id=723906
    Zar je ovaj čovek toliko govno da posle ovakvih kvalifikacija ostane

6. дај боже да остане. него смо ми говна, све се распада и урушава у себе а ми кривимо једног човека.

да смо играли стварно лоше па ајде, ал је најтужније што смо врло често играли добро ал смо говна. боље да остане он, него да дође неки клементе или неки анонимус странац па онда јово на ново. овај има већ однос са овима и то мора да се гради.

7. Давиде, ја мислим да си ти једини човек у земљи који сматра да ова љига од човека треба да буде селектор.

8. Nemam pojma što se nervirate još uvek oko ovoga. Jednostavno, gledaš onako laganezi uz vops i šta bude, biće. Tajfajzen.

9. ахахахахах!

хаха па ми намерно уствари смо све пуштали, миха је чувао нац. идентитет репке јер је знао одакле прети права опасност, отцепљење!

http://srbin.info/2013/06/belgija-se-raspada-srbija-u-brazilu/

10. ХАахахахахах, е ако су Србија и Црна Гора могле да се договре 2006 неће моћи једна Белгија. А чак и да се то деси треба да одемо на аеродром и спречимо идиоте да иду било где.

11. Ja mislim da ako odemo Šćepakadabra će da im objasni tamo.

12. Najgore što bi moglo da se desi je da odemo na SP. Mihajlović bi ostao bar još 1 godinu i tek bi onda bili u kurcu.

13. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

14. ar je ovaj čovek toliko govno da posle ovakvih kvalifikacija ostane

АЛИ НИЈЕ ВАЖНО ШТО СМО СРАЊЕ ВАЖНО ЈЕ ДА СМО ПОДМЛАДИЛИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ
    Па јеботе Синиша, није поента подмладити репрезентацију ако ћеш уместо солидних и искусних играча да тераш клинце од 18 дина да играју, чак и ако везе немају.
    И ваљда треба да прогута мало тај свој понос и да зове Матића и Љајића који су нам тренутно најбољи фудбалери, а потпуно је очигледно да нам требају ко лебац.

15. Al sve i da se ovo obistini mi možemo da prođemo baraž samo ako se i država protiv koje budemo igrali raspadne :)

16. Nemate vi pojma. Već vidim.
    Finale Brazil - Srbija. Šun stadion Brazilaca i samo jedno pedeset naših navijača sa šajkačama. Devedeseti minut. Nula-nula.
    Brkić dodaje lagano rukom Biševcu. Biševac do Ignjovskog. Ignjovski prebacuje na stranu, a tamo loptu čeka Darko Lazović. Dribla Danija Alveša i gura u sredinu, gde je čeka Đuričić. On u prazan između Luiza i Dantea, a Šćepa kao tigar, čekao na ivici ofsajda pa pravovremeno utrčao, prima loptu desnom i lobuje golmana, zatrčava se do brazilske publike i imitira pucanje iz šmajsera. Naši se raduju, Brazilci tuguju, Nejmar na nosilima pored terena plače. Slomio mu nogu Subotić pa dobio crveni.
    Miha urla i peva "Jeb'o vas Adem, jebote jeb'o vas Adem", a Tole naplaćuje kintu što se kladio sa Platinijem. Ovaj ga zajebava da je namestio dok se Tole samo smeška i pokazuje znak palcem Skolariju.

17. JA BI VOLEO ŠPANCE U BARAŽU PA SE KATALONIJA OCEPI I MI IDEMO DIREKTNO U BRAZIL

18. ДАЈТЕ ШПАНЦЕ ДА СЕ ИГРАМО ДА СЕ ИГРАМО ДА СЕ ИГРАМО!

СРБИЈА ЦЕПА ЗЕМЉЕ БЕНЕЛУКСА ПО ИСТОРИЈСКИМ ГЕОГРАФСКИМ И ЕТНИЧКИМ ГРАНИЦАМА!!"!213

19. JA BI VOLEO ŠPANCE U BARAŽU PA SE KATALONIJA OCEPI I MI IDEMO DIREKTNO U BRAZIL

I onda u grupi nam budu Francuska, Trinidad i Tobago i Ruminija.

Odcepi se Korzika u sred sveckog, Transilvanija napusti Rumuniju po naredbi grofa drakule, a Trinidađani i Tobaganci zarate i eto nas u osmini finala.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.