Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
neka mu i podignu platu,zasluzio je.trpanje tosica u igru zasluzuje bonus na platu.
leb te jebo,pa na osnovu cega da on ostane selektor?pizone,vrati se,sve ti je oprosteno!
Ne mogu da verujem šta sam pročitao. Džoni grobare jebote zar stvarno misliš da su Marković, Sulejmani i Boškić Janković kvalitetniji od Tadića?
Čoveče pogledaj za vikend tekmu gde on igra i mečeve ostale trojice. Tadić je najkvalitetniji veznjak holandske lige. Miha ne zna da mu nadje mesto mada deluje i da Tadiju malo boli kurac da se dokazuje ulascima u 70om.
Za trenutnog Tošića je Pirlo. Janković je postao prosečan kurac i ja ga nikad više ne bi zvao u reprezentaciju.
Ciganska posla, Marković je i dalje anititalenat, Mitrović je seljak koji ne zna fudbal a Stojke je Mustafa i zviždi mu se.
Стојковић ће заувек остати Мустафа, Марковић је играчина, а Митровић ме због своје конституције подсећа на Вијерија.
pa i repka nam je propala zbog Zvezde. lolo
Kog su zadnjeg igrača napravili za reprezentaciju?
Partizan trenutno:
Nastasić, Raća Petrović, Fejsa, Tošić, Sulejmani, Marković, Mitrović pa i naš je Mustafa.
Ko je Zvezdin osim Baste koji i ne igra.
A kao da je juče bilo kad su svi cigani tvrdili da je Lazović 10 x bolji od Markovića, Mudrinski od Mitrovića
Ne znam jel ste kačili, ali Aca objasnio kako se prenosi. lololo
http://www.youtube.com/watch?v=upqtPil0UTw
Zato nam i jest vako stanje jer su pretežno igrači Partizana.
Pa prije 6 mjeseci Markec je zvanično proglašen antitalentom i najvećom prevarom na fudbalskim terenima Evrope.
Nastasić - 0 utakmica za Partizan
Sulejmani - 1 utakmica za Partizan
Mustafa možda po tom šiptarskom ponašanju može biti vaš igrač, ali sve što je u fudbalu naučio, naučio je za vreme igranja u Zvezdi.
Kakve mi igrače imamo, samo što Mihajlović ne zna da sklopi 11 igrača. Konstantno gura kocku u krug.
Nastasić
Nastasić
Nastasić
Nastasić
Nastasić
Dosta si rekao, ne blamiraj se. Nastasić je najviše sam zaslužan za svoj uspeh. U Partizanu je bio 6 meseci, vodio se da je tamo nije igrao za Partizan uopšte. Sve sve, ali gde njega na prvo mesto.
Uostalom neću da se nerviram zbog gluposti. Ti kažeš da koji god igrač prođe kroz jedan klub, nebitno koliko ostane, da ga je taj klub napravio igračinom...? Blago tebi.
Nastašić je prošao omladinsku školu Partizana tako da se vodi kao Partizanovo dete, iako nije zaigrao za prvi tim. To je bio nesrećni splet okolnosti.
Pogrešno si citiro Dionysio ... Trebo si sve citirat pa pa posle izbaciti sve povremeno da na kraju ostane
Вала баш.
Настасић - Партизан га се лако одрекао, очекујем да напредује још више наредних године, може да достигне и престигне Видића.
Раћа Петровић - Летва. Осим јаког шута нема ништа. Спорији је од Милијаша.
Фејса - Раћа Петровић на куб. Једна од највећих превара српског фудбала, још док је играо за Хајдук из Куле. Прецењен играч.
Тошић - Бамби стагнира последње 2-3 године, штета за њега могао је да буде много бољи.
Сулејмани - Страшан играч, али су га сјебале су га повреде, а сад има и мало проблема са килажом.
Марковић - На лето он иде у Челси, а сигуран сам да ће и Реал и Барселона да покушају да га доведу.
Митровић - Само мало да среди главу, биће исти Вијери.
Мустафа - То је Звездин играч. И да проведе 10 година у Партизану, он је Звездино дете и све што је постигао, постигао је у Звезди. И она дупла круна из 2006. године му вреди више него све ове Толетове титуле у Партизану.
markovic neisikusan,nije igrao u nekoj jacoj ligi.ganjao lumbala po atarima u kupu protiv male krsne.kada malo bude igrao,videcemo...mitorovic nas najbolji napadac.tadic izmislio fudbal za tosica.u tandemu sa sulejmanijem moze na krilo.
lolo jesu to nama ganci ljubomorni?
Najbolja škola u Evropi posle Ajaksove.
Naravno da je sam zaslužan, ali što nije otišao iz Budućnosti u Fiorentinu? Što baš iz Partizanove omladinske škole?
Jovetić, Savić, Ljajić, Sulejmani, Marković, Mitrović, Obradović, Nastasić...
Sa druge strane oterali ste Djuričića, Djordjevića, Despotovića jer su netalentovani.
Ko ti je rekao da sam "ganci" uopšte? Pričaš o stvarima o kojima ne znaš mnogo, da ne kažem ništa. Dalje se zaista neću nervirati na ovoj temi, to što si ispao glup pa se vadiš na "gancije" to je drugo. Da si stavio Mitrovića, Markovića, Jovetića, i sl. rekao bih u pravu si, ovako mogu reći samo da "nisi informisan", da se tako "odrazim".
Nastasić
Kad sam video od koga je krenuo, video sam koliko zna. Ali si i u pravu sunshine.
По мом мишљењу, најбољу школу фудбала има и увек је имао ОФК Београд.
Јебига, ал овде се не гледа твоје мишљење него квалитет фудбалера. Павловски, Коларов, то је то од вас.
Partizan je za Nastasića uzeo 2,6 miliona. Vaš najveći transfer u prethodnih 6 godina ja Milovanović za 2.640.000.
Partizan
Marković 10 mil
Mitrović 5 mil
Ivanov 2,1 mil
Tomić 1,5 mil
Savić 12 mil
Fejsa 3 mil
Nastasić 2,6 mil
Petrović 2,3 mil
Jovančić milion
Kleo 4 mil
Diara 2 mil