Фудбалска репрезентација Србије

1. Od sezone 07/08 Partizan je prihodovao od prodaje igrače oko 90 miliona evra. Zvezda je prodala Milijaša za 2,5 mil, Milovanovića za 2,6 mil kao i Milivojevića.
    Postali ste mali klub. Niko više ne ceni vaše igrače.

2. Bambi je igračina, samo treba da igra levo.

Stvarno mislim za Tadića da je ovo poslednja godina koju treba da provede u Holandiji, ukoliko želi nešto da bude od njega. Dobar je, ali nije još uvek onaj vrh koji može da postane. Ni blizu.

3. Mada opet Tadić bi mi i igrao, ali Đuričić....nema šanse....ali nema šanse...

4. Јебига, ал овде се не гледа твоје мишљење него квалитет фудбалера. Павловски, Коларов, то је то од вас.

Мислио сам на раније генерације. Уосталом, пола ове младе репрезентације што је освојила evropsko злато је потекло из офке, односно још увек тамо играју.

5. Partizan je za Nastasića uzeo 2,6 miliona. Vaš
    najveći transfer u prethodnih 6 godina ja
    Milovanović za 2.640.000.
    Partizan
    Marković 10 mil
    Mitrović 5 mil Ivanov 2,1 mil
    Tomić 1,5 mil
    Savić 12 mil
    Fejsa 3 mil
    Nastasić 2,6 mil
    Petrović 2,3 mil Jovančić milion
    Kleo 4 mil
    Diara 2 mil
    Lomić 1,2 mil
    Ljajić 7 mil
    Lomić, Ivan Stevanović po milion Jovetić 8 mil,
    Tošić 7

I da ne zaboravimo Šćepadopulosa za 3,5 miliona.
    Gledano kroz evre mi bi za Šćepovića mogli da kupimo Spajića, Pantića, Mijailovića, Mudrinskog, Maksimovića, Tošića, Srnića, Mikića i da nam ostane para da častimo Čovića sladoledom.

6. Gledano kroz evre mi bi za Šćepovića mogli da kupimo Spajića, Pantića, Mijailovića, Mudrinskog, Maksimovića, Tošića, Srnića, Mikića i da nam ostane para da častimo Čovića sladoledom.

Гледано реално, могли бисте да одете до Човића да му га мало подувате за неки сладолед пошто су вам све паре узели Ђура и Ружић.

7. ПРОЧИТАЈТЕ НАЗИВ ЈЕБЕНЕ ТЕМЕ

8. Партизанова школа је најјача код нас, ал' не претерујте да је једна од најбољих на свету јер да се тако нешто тврди треба пуно више од петорице избачених талената (Јоветић, Љајић, Марковић, Настасић и Митровић) у 5 година.... Ла Масија их толико избаци по генерацији....

9. sve ste skole naveli,a zaboravili vosinu.trenutno poletanovic,gacinovic,milinkovic savic,meleg koji je otisao...reprezentativni potencijal u narednom periodu.vosa ima super generaciju kadeta i omladinaca.sjajne uslove za treninge.

10. Voša ima moj kurac. Dobi vas jebena Jagodina u kupu. Daćete ih sve za siću jer niste šampioni.
    Ono što ja vama hoću da kažem je da Partizan prodaje bukve za pare od kakvih se u Srbiji može sastaviti šampionski tim. To je zato jer smo apsolutno dominantni zadnjih godina, igramo Evropu tu i tamo, Jovetić, Nastasić, Ljajić nas reprezentuju. Nije mogao Nastasić iz Valjeva otići u Firencu za 3 mil nego iz šampiona države.

11. Naš Đura može da kupi vašeg Čovketa sa sve Vesnom

12. ne lupetaj gluposti kada nisi upoznat sa situacijom.bolje i jagodina nego da ne mogu da pobede indijance iz uzbekistana ili odakle su su vec...

13. ПРОЧИТАЈТЕ НАЗИВ ЈЕБЕНЕ ТЕМЕ

+1

Који вам је курац? Постоје навијачке теме, 5 страна ни слово о репрезентацији.

14. Да сам селектор, а под условом да нико није повређен, мој избор би био овакав.

(4-2-3-1):
    Лукач - Ивановић, Настасић, Суботић, Коларов - Матић, Кузмановић (Миливојевић) - Сулејмани (Љајић), Тадић, Марковић - Митровић

Резерве: Кахриман, Баста, Томовић, Миливојевић, Тошић, Љајић, Ђуричић

Ту још могу да се додају и: Игњовски, Рајковић, Мелег, Ђурђић и Ђорђевић. Бишевца не бих звао јер је кикс играч, а Томовић може да игра и штопера.

15. umesto lukaca brkic i umesto markovica ljaljic.to bi bio neki moj izbor.

16. Ја уопште не бих играо сам том буђавом 4-2-3-1 формацијом али ајде сада, то је до селектора...

17. Можемо само са једним шпицем јер и имамо само једног ваљаног шпица у Митровићу.... Остало је свеједно....

Иначе, Шћепа старији оборио неки рекорд у Шпанији по головима на узастопним утакмицама....

18. Па поред шпица може играти и полушпиц, секундстрајкер и трекватериста или назови га како хоћеш. Марковић на пример...

Заборавља се најстарија тактика 3-5-2 са којом је Михајловић и почео, најјебачкија тактика.

19. Како може било ко да игра с једним нападачем? Нећеш дати гол 95%.
    Ђорђевић у стартну са Митровићем, макнути Кузмановића и заменити Тадића Љајићем и то је то.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.