Фудбалска репрезентација Србије

1. Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković (Ergotelis), Željko Brkić (Udineze)

Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Udineze), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion)

Igrači sredine terena: Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Nenad Krstičić (Sampdorija), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Adem Ljajić (Roma), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Tvente)

Napadači: Lazar Marković (Benfika), Miralem Sulejmani (Benfika), Stefan Šćepović (Sportnig Hihon), Filip Đorđević (Nant)

2. Одличан списак, само штета што је Субота повређен. И да, Крстичића треба отерати у курац.
    А пази што је Ђуричића вратио у младу репрезентацију, а Марковића који је две године млађи од њега звао у А тим лоло

3. И Настасића исто

4. Не знам оће ли и Настасић и Митровић у младу до краја квалификација, или шта већ планирају. А Ђуричић тренутно и јесте за младу.

5. Pizona za selektora.

6. Треба и оном Медојевићу пружити шансу, дечко је стандардан играч у Волфсбургу, гледао сам га неколико пута, кида лик. И не знам који курац више зову Томовића. Крстичић јебени. Остатак је ок.

7. Што не игра Митровић?

8. Игра квалификације за младу, малопре прочитах сви ови добри млади играју за младу.

9. Ovaj spisak za ovu prijateljsku sa Irskom ili? Inače nije loše.

10. Ovaj spisak za ovu prijateljsku sa Irskom ili?

Јес, јес, за пријатељску.

Иначе, шта је ово мајку ти...
    http://www.youtube.com/watch?v=pjv5diI28CY

11. I ja ne verujem kako je ujebo golmana

12. Ја не верујем да је дечко србин, срби не раде овакве ствари, срби у ситуацијама један на један гађају двадесети ред трибина. лололо

13. Чек', јесу ли то албански коментатори? лоло

14. Брате, сад практично сваки део терена имамо покривен. Врхунски штопери, врхунски бекови, задњи везни у топ 3 на свету, Фејса који напредује, а био дрво до јуче, крила брза и млада, па чак и јебене шпицеве имамо у виду Ђорђевића и Стефана Шћеповића за које сам могао руку да дам да неће отићи даље од неке екипе типа Коњаспор или Динамо Нештоурусији. Имамо до јаја екипу, и опет ћемо курац да будемо јер ће неки Раћа Петровић морати да игра. Јер ће неки Крстичић да ускочи у најбитнијем мечу квалификација уместо неког око кога се отима пола Европе. Да се овим истим играчима поделе италијански пасоши и да их окупи неко типа Липи или Капело, на лето би се борили за медаљу. Овако су то српски фудбалски драгуљи који сваког викенда у дресу Челзија, Дортмунда или Бенфике решавају дербије, а у дресу репрезентације дозвољавају непознатим Естонцима и ћопавим Македонцима да их карају у буљу.

А кад заправо кренемо да играмо добро, то је из оног нашег фазон ината. Типа, погледајте Бразилце, Холанђане или шта ја знам Немце кад дају гол. Сви загрљени у смекерском фазону прославаљају погодак. Наши га дају и онда фазон трче до трибине и скидају мајицу, па са погледом у трибину урлају "Ајде бре тако је маму им јебем у пичку идемо бре јеби их мајке им га набијем". Имамо Митровића српског Балотелија који би фазон могао да буде до године у топ 5 шпицева Европе, али му већ сад на лицу и у фризури видиш како ће да унакази таленат који има. И он, и сви остали ликови који играју фудбал из мржње и љубави једино према пичкама, парама и слави. Онда тако надркани попуше курчину на терену. Немамо ми годинама већ у фудбалу то некакво да га назовем фудбалско размишљање, да тачно знаш шта и кад треба да радиш. Зато смо и докторирали излизане фразе и променили више тренера у последњих 10 година него Пижон чарапа.

Ми имамо играче, ми знамо да играмо, знамо тактике и курце и палце, али ми једноставно не знамо како се побеђује фудбалска утакмица.

15. Рукавина, Томовић, Петровић, Крстичић... то отерати у курац.

16. Пеки абсолвирао.

17. Je l' Mitrović povređen pa ga ne zovu? Kontam da, sve i da je u kurcu sa formom, kad ima mesta za Rukavine, Krstičiće, Petroviće i Gudelje, mora da ima mesta i za njega.

18. елсте ви свесни да ми отприлике пред европско можемо да будемо најквалитетнија репрезентација на свету?

19. Dzabe ti to kad nemas trenera. Jedino ako Drulovic ostane.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.