Фудбалска репрезентација Србије

1. ја сам право да ти кажем био за то да михајловић остане. сад смо у курцу чини ми се што се тиче избора ал можда и дође неко добар видећемо.

2. Pa ne može niko dobar zato što mi imamo 1 dobrog trenera a on sigurno neće doći dok je Tole na čelu.
    Jel ste videli Markovićev gol?! Jbt bog!

3. А добро, мало се ложимо, нема реалне шансе да будемо у врху светског/европског фудбала. Добри су ово играчи ал никад нећемо бити јаки као Немци, Шпанци, Италијани и остали. Мада можемо бити одмах иза њих, а ако си мало мање квалитетан од неког ипак постоји добра шанса да га можеш победити.

Тако да очекујем један од већих успеха у историји у наредних 10 година, али сумњам да ће то бити неко финале или трофеј. Контам ако будемо паметно радили неко полуфинале, нешто, и пуна капа.

4. Једва чекам да видим како ћемо сад да издувамо и за ово Европско на које ће да се квалификују апсолутно сви. Мислим да је ово првенство проширено да чак и Вануату може да се квалификује. Али не и Србија.

Реално, против Португала ћемо кидати, напаљени, да се докажемо, оба ремија. Са Данском ће бити Белгија сценарио из прошлих квалификација, са Албанијом Македонија сценарио из прошлих квалификација, са Јерменијом не знам који сценарио али да ће бити хорор, биће. 9 бодова, 3. место и у баражу нека Пољска или Аустрија и потоп.

Једва чекам само да видим јадника који ће нас водити, његово експериментисање са позивањем ''радовановић-оидних'' маса и изјаве. То је најсмешније реално, а ако хоћеш квалитетан фудбал, гледаш спорт-клуб.

5. aj budi malo realan.cekaj da vidis jednu,bilo koju tekmu sa novim selektorom.ne kenjaj odma.odma krece defetisticki stav.

6. Дефетистички? Јел знаш шта је лудило, да цитирам једну игрицу... Кад радиш једну ствар изнова, изнова и изнова... И очекујеш другачији исход. Видећеш да је најреалнији домет ове репрезентације да нам пружа комедију и тему за разговор док пијемо пиво, ''јеси видо нову изјаву селектора ахахаха''. И то је мени довољно.

7. lupetas gluposti.nisi jos ni video kako cemo igrati,vec si poceo da kenjas.k'o baba neka.lako cemo srati po njima ako budu popusili.sada je podrska bitna.da se takvi kao ti pitaju,nikada se ne bi opravili od nekog neuspeha.sedeli bi depresivni i kenjali kako je sve gotovo.

8. Копираћу ти ово кад играмо реми са Шиптарима у сред Београда.

9. bolece me kurac.posto nisam baba,navijam.svestan da cu moci da serem u slucaju neuspeha.ti seri odma,pa ces kasnije reci kako nas je usralo ako prodjemo.

10. Hahaha takoe bre Zapataro, samo crno, samo mrači, donesi nam sreću

Ako dobijemo ove male utakmice i kući bijemo Dance, prolazimo. Ali cenim da će Jermeni da nam otkinu minimum dva boda tamo. I Albanci.

11. А добро, мало се ложимо, нема реалне шансе да будемо у врху светског/европског фудбала. Добри су ово играчи ал никад нећемо бити јаки као Немци, Шпанци, Италијани и остали. Мада можемо бити одмах иза њих, а ако си мало мање квалитетан од неког ипак постоји добра шанса да га можеш победити.

Тако да очекујем један од већих успеха у историји у наредних 10 година, али сумњам да ће то бити неко финале или трофеј. Контам ако будемо паметно радили неко полуфинале, нешто, и пуна капа.

рецимо.

ја иначе нема тај песимистички став који је овде популаран, и ако знам да је истина да смо ми способни да од свега направимо дебакл. мада скоро увек сам оптимиста чак и непосредно после дебакла. за предстојећи период опет сам у добром фазону.

Ako dobijemo ove male utakmice i kući bijemo Dance, prolazimo. Ali cenim da će Jermeni da nam otkinu minimum dva boda tamo. I Albanci.

тај фазон. и опет је све могуће. да одиграмо против шипаца ко против македоније а да кидамо против португала ко против белгије кући и да пукнемо или можда добијемо.

12. Оно од чега ми се сере је јебена формација 4-5-1. Нећеш дати гол(поготово са просечним нападачем какве ми имамо), а вероватно ћеш га примити. Не знам ко је поставио догму да Србија мора да игра искључиво са једним шпицем, али без Жигаре то мало губи поенту.
    Ваљда ће Друла да уведе неки крштени 4-4-2, са Матићем назад, Љајом напред и Тадићем и Маркецом по крилима па да Ђорђевић и Шћепотели имају много више шансе да увале гол играјући у пару.

13. formacia 4-4-2 j oldskul i malo prevazdijena.a i mislim da je mitrovic saban taj napadac koji nam je trebao.

14. Gleda neko mlade, ili svi palamudite o sajtu? Mitra će iz Belgije da proteraju, jebeš mi sve...

15. MITRE JEBI FRANCUSKE ŠVABOVE!!!

16. dzoni auditore
    Gleda neko mlade, ili svi palamudite o sajtu? Mitra će iz Belgije da proteraju, jebeš mi sve...

Svi palamudimo o sajtu. :)

JEBAĆEMO PATRIKE I DETELINE JAKO!!!!! ŠĆEPOTELI HET-TRIK!!!

17. Odlicno igraju mladi. Pripremili par zicera, spakovali ih i podobijali masu duela na sredini.
    Bolji smo i rezultat to govori.

18. jebaćemo mladog šiptaroa

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.